A Bednar talajművelő és vetőgépgyártó vállalat megállapodást kötött az AgroVario Kft., amely alapján az importőri feladatokat a jövőben a Bednar termékekkel kapcsolatban az AgroVario látja el Magyarországon.

Bednar termékek

Az AgroVario Kft. látja el az importőri feladatokat a jövőben a Bednar termékekkel kapcsolatban – fotó: AgroVario Kft.

A Bednar termékek nem ismeretlenek a magyar gazdák előtt, kiváló innovatív megoldásaik már jelen vannak a magyar piacon mind a talajművelés széles spektrumában, mind a gabonavetőgépek terén.

A cseh BEDNAR FMT s.r.o.-t 1997-ben alapították, és az elmúlt 25 évben a cég a mezőgazdasági technológia kiemelkedő nemzetközi gyártója lett, számos népszerű innovatív megoldást biztosítva partnerei részére. Professzionális mezőgazdasági gépek gyártója, melyek használhatóak a talajművelés, vetés, sorközművelés, műtrágyázás és a növényi maradványok kezelése során.


A cseh BEDNAR FMT s.r.o.-t 1997-ben alapították – fotó: AgroVario Kft.

A kezdetektől fogva széles gépek fejlesztésére és gyártására összpontosítanak, kiemelkedő fejlődést értek el a magas hatékonyságot biztosító nagy munkaszélességű gépek fejlesztése és gyártása területén.

A Bednar átfogó termékkínálata lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő megoldásokat kínálhassunk bármilyen körülményhez és területmérethez. A BEDNAR-gépek a világ összes kontinensén, több mint 39 országában megtalálhatóak, remekül működnek a különböző éghajlati és talajviszonyok között is.

bednar

A BEDNAR-gépek a világ összes kontinensén, több mint 39 országában megtalálhatóak – fotó: AgroVario Kft.

A Bednar FMT s.r.o.-val cégünk, az AgroVario Kft. olyan erős partnert tud maga mellett, akivel együttműködve a legkorszerűbb technológiák hozzáférését biztosítjuk termelő partnereink részére.

A Bednar gépekkel kiegészített AgroVario termékportfólió biztosítani fogja cégünk gyors ütemű fejlődését és piacépítését, a szintén 2023.07.01-el elinduló Fendt kerekes traktor forgalmazással együtt magas színvonalú, hatékony traktor-munkagép kapcsolatot tudunk biztosítani partnereink számára a gazdaságos, költségkímélő agrotechnikai háttér megteremtéséhez.

Az AgroVario Kft.-ről

Az AgroVario Kft.-t az Axiál Kft 75%-os tulajdonában lévő vállalkozás, amely célja többek között a teljes Fendt termékportfólió értékesítése a magyar piacon a traktoroktól kezdve a kombájnokon keresztül a betakarítás különböző gépeiig, A Fendt termékek mellett forgalmazói a HB Brantner pótkocsiknak, Geringhoff és Biso vágóasztaloknak, BAUER öntözéstechnikai eszközöknek, és a mai naptól a Bednar munkagépeknek is. Az AgroVario Kft. folyamatosan fejleszti értékesítői és telephely hálózatát, országos értékesítői hálózatában 10 területi képviselővel, az év végig megnyitásra kerülő 6 telephellyel széles országos lefedettséget biztosít. Szerviz hálózata mobil és telephelyi szervizes kollégákkal kiegészülve biztosítja a partnerei részére a folyamatos üzembiztonságot és az értékesített gépek esetleges szervizelését.

agrovario
bednar