A tavaszi akció célja, hogy jobb áron, jobb feltételekkel juthassanak hozzá a magyar gazdák a Vektor által ajánlott innovatív gépekhez, és időben megrendelve, a gépeket időben meg is kapják, így az összes tavaszi munkálat pontosan elvégezhető.

Nézzük az akciókat időrendi sorrendben:

Az első egy világszabadalom, mely a Dickson és a Kerner gyártó kooperációjából született speciális sorközművelő vario kultivátor, mely sorköz és teljes felület megmunkálására is kiváló. Olyan konfigurátorral kényeztetik el az érdeklődőket, amire mindenkinek érdemes rákattintani.

Ne késlekedj! 10% előrendelési kedvezményt kap minden megrendelő, aki 2020. október 31-ig rendel!

kultivátor

Jöjjön az örök kedvenc! Az Einböck sorközművelő kultivátorokra és gyomfésűkre 18% elővásárlási kedvezményt biztosítanak azoknak, akik 2020. november 30-ig leadják rendelésüket.

Érdemes az Einböcköt választani, de szócséplés helyett, egy videót mutatunk az Einböck Aerostar Rotation gyomfésűjéről:

Einböck gépeinket itt érheti el:

gyomfésű

sorközművelő kultivátor

A Vektor Team AVR termékprogram akciója a burgonya és zöldségtermelőknek szól, 2020. november 30-ig leadott rendelésre 10% elővásárlási engedményt kapnak.

Az AVR termékcsaládban megtalálja a tavaszi munkálatok gépeit, betakarító gépeket és tárházi gépeket is.

zöldségtermesztés

A Kerner gyártó neve összefonódott a minőség és a technológia garanciájával. Jól tudják ezt a Vektor ügyfelei is, akik körében rendkívüli, töretlen népszerűségnek örvend például az XCut Solo aprító eszköz, a Stratos ultra sekély Allrounder könnyű kultivátor, vagy például a Helix vontatott rövid tárcsa. Mindenki megtalálja számítását termékportfóliójukban, mely Magyarországon csak a Vektornál érhető el!

10% elővásárlási kedvezményt biztosítanak mindenkinek, aki 2020. november 30-ig rendel!

kerner

Ajánlatkérésre a következő elérhetőségeken van lehetőség:
ajanlatkeres@vektor-mezogep.hu vagy a +36 70 375 48 19-es telefonszámon.

Sok sok érdekességet találsz a Vektor Facebook oldalán is, kövesd az újdonságokat és a friss híreket ott is.

Vektor TEAM