A társaság több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a síkfóliás mélyhúzó csomagológép gyártás területén.

Minden DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagoló gép egyedi igények szerint készül el, – a csomagolni kívánt termék paramétereihez igazodva.

A DorPack csomagológépek alkalmasak húsipari termékek és egyéb napi fogyasztási termékek, sütőipari termékek, kész ételek, halak, sajtok csomagolására is.

A DorPack gépek ugyancsak megfelelnek gyógyászati eszközök és más ipari alkatrészek csomagolására is.

A DorPack csomagológépek jó ár-érték arányú és munkaerő takarékos eszközök. Rozsdamentes acélból készültek, ezért hosszú élettartamúak és higiénikus a működésük.

A DorPack gépekkel könnyen igazodik a gyártó a termék méreteihez és a csomagolási feladathoz, hiszen ezek a csomagológépek a megrendelő igényeihez mérten, egyedi kivitelezéssel készülnek.

– És hogy a DorPack gépek még hatékonyabbak legyenek, lehetőség van dupla szerszámos gép gyártására is, így a szerszám-csere idő is megspórolható. Egyetlen gombnyomás és a gép más méretű és osztású csomagot képes gyártani.DorPack

Kisebb teljesítményű csomagolási és feldolgozási feladatokra is széles termékpaletta áll az ügyfelek rendelkezésére. Ide sorolhatóak a kamrás vákuum csomagológépek, tálcazáró csomagológépek, illetve a termelési kapacitás igényéhez méretezett szeletelőgépek, húsdarálók, töltő- és keverőgépek,  valamint a kutter berendezések is.

A Csomagolási Világszövetség Budapesten
– Avagy, hogyan csomagoljunk a DorPack magyar csomagológéppel optimálisan?

A Csomagolás védi a terméket és annak minőségét. Ezért is fontos figyelembe venni a DorPack magyar síkfóliás mélyhúzó csomagológép adta lehetőségeket a fenntarthatóságért, a termékvédelem jegyében.

A Doroti Pack Kft. nemzetközi terepen, a Csomagolási Világszövetség konferenciáján is részt vett. A társaság méltán lehet büszke arra, hogy ezen a szakmai rendezvényen nem csupán a bemutatkozásra volt lehetőségük, hanem a környezettudatos csomagolás témakörében előadóként is felszólaltak, hazánk egyik képviselőjeként.

A konferencia ezúttal a Csomagolási innovációk a fenntarthatóságért és a biztonságért címmel került megrendezésre, amely jeles eseményen a Doroti PACK Kft. képviseletében Pallang Otília - Kereskedelmi és Marketing Manager tartott előadást - DorPack, a magyar síkfóliás mélyhúzó csomagológép adta lehetőségek a fenntarthatóságért és a termékvédelemért - avagy hogyan csomagoljunk optimálisan? címmel.