A TECHAGRO-t Európa három legnagyobb seregszemléje közé sorolja a szakma.

A szakvásár nem csupán a mezőgazdasági és erdőgazdálkodási újdonságok feltérképezésére nyújt remek lehetőséget, hanem a mezőgazdászok, erdőgazdálkodók és vadászok számára is kiváló alkalom a találkozásra.

A TECHAGRO mezőgazdasági vásárral egy időben rendezik a SILVA REGINA nemzetközi erdészeti és vadászati vásárt,

a BIOMASSE megújuló mezőgazdasági és erdőgazdálkodási energiaforrások szakvásárát,

valamint az ANIMAL VETEX állatgyógyászati és állattenyésztési szakvásárt a hagyományos haszonállat-kiállítással.

2014- ben is elfoglalják a Brnói Vásárváros teljes területét a kiállítók, akik - az eddigi jelentkezések alapján - 38 országból érkeznek majd.

A szervezett csoportok idén is ingyenesen látogathatják a vásárvárost

A korábbi vásárokhoz hasonlóan, a szervezett csoportoknak ingyenes belépést biztosítanak a szervezők a vásárokra. Erre 15 főnél nagyobb csoportok jelentkezhetnek egy egyszerű regisztráció ellenében. A szervezett csoportoknak nyújtott előnyök igénybe vételének további részleteit a TECHAGRO honlapja ismerteti.

CSOPORTOK REGISZTRÁCIÓJÁHOZ KATTINTSON IDE!

Magyar kiállítók - magyar gépgyártók

Az Agroinform.hu szerkesztői is kilátogattak az elmúlt ébekben a brnói kiállításra, ahol örömmel fogadták a hazai csapatot a magyar standokon.

Idén is szép számmal utaznak Csehországba a magyar gépgyártók képviselői, a kiállítók teljes listájáért

KATTINTSON IDE!



Gépbemutatók a BIOMASSE vásáron

A szerves anyagok energetikai hasznosítása világszerte terjed. A BIOMASSE vásáron a kiállítók nem csupán biomassza-tüzelésű kazánokat állítanak ki a „Z” vásárcsarnokban, hanem mindenekelőtt az aprítékot előállító gépeket is. A „Z” pavilon körül kiállított gépeket rendszeres időközönként, naponta többször használat közben is meg lehet tekinteni.


A „Z” pavilonban minden a vadászatról szól

A SILVA REGINA nemzetközi erdőgazdálkodási és vadászati szakvásár a vadászok egyik legnagyobb Közép-európai találkozója, amelyet hagyományosan a különleges, galériás „Z” vásárcsarnokban rendeznek. A legvonzóbb részt kétségtelenül a szép számmal kiállított vadásztrófea, a preparált állatok „Egykori Szovjetunió állatai” kiállítása, a vadászat- és állatgondozás-történeti kiállítás, valamint a kinológusok, fúvósok és solymászok pódiumrendezvényei, a vadászathoz kapcsolódó kézművesek bemutatója, valamint a vadászati cikkek értékesítése jelenti. A kiállítók köréből nem hiányozhatnak a fegyver- és lőszergyártók, valamint a kereskedők sem.

Utazás Brnóba

Brno Magyarországról  busszal, illetve EuroCity vonaton kényelmesen elérhető. A menetrend olyan sűrű, hogy gyakran már egyetlen nap is elég a vásárlátogatáshoz. A tömegközlekedés kedvező feltételei ellenére érdemes megemlíteni, hogy mezőgazdászoknak és vadászoknak a legkedvezőbb árfekvésű utazási lehetőséget az egyénileg szervezett buszutak jelentik. 15 fős - vagy annál nagyobb - csoportok, előzetes regisztráció után ingyenesen látogathatják a TECHAGRO kiállítást!

CSOPORTOK REGISZTRÁCIÓJÁHOZ KATTINTSON IDE!