NEW HOLLAND FM-750 Lite

Az FM-750 sorvezetővel külsőleg teljesen megegyező, csupán szoftveresen leegyszerűsített változata.

fotó: agrotec.hu

Továbbfejleszthető minden olyan funkcióra, amire a hagyományos FM 750 képes.

A nagy érintőképernyőnek köszönhetően jól láthatók a műveleti opciók és a munkavégzés. Feloldó kódok segítségével elérhetővé válik a robotkormányzás, szakaszvezérlés és a sorelzárás is.

Teljes sorvezető rendszer egy csomagban, mely könnyedén ki-be szerelhető bármilyen géptípusba, márkától függetlenül.

Alapfunkcióként elérhető az orosz (Glonass) műholdrendszer vétele.

fotó: agrotec.hu

INTELLISTEER

A New Holland saját fejlesztésű, teljes értékű kormányzási rendszere. A kormányzáshoz szükséges hidraulikus előkészítés számos modell alapfelszereltsége, és opcióként is elérhető új gépek rendelése esetén. Kezelőfelülete a multifunkcionális IntelliView kijelző, lelke pedig a navigációs vezérlő modul. Az AG372 tetőantenna és vevőegység fejlesztésével akár RTK-pontossággal is dolgozhatunk. Mivel az előkészített gép minden szükséges tartóelemmel és kábelezéssel rendelkezik, a beépítés gyorsan és bontás nélkül kivitelezhető.

fotó: agrotec.hu

A rendszer folyamatos fejlesztése révén mindig naprakész és hosszú távon is értéket képviselő megoldáshoz juthatunk.

Akár az automata sorvégi forduló funkcióra vagy az Isobus-rendszerű munkagépek vezérlésére is bővíthetjük.

Agrotec

MOTOR DRIVE, AZ ÚJ MÁRKAFÜGGETLEN KORMÁNYAUTOMATIKA

A már jól ismert elektromos kormányzási megoldás továbbfejlesztett, márkafüggetlen verziója. Az új rendszert a hidraulikus kormányzásoknál is használt dőléskompenzáló és vezérlő egység tudásával megegyező NAV900 antenna vevőegység működteti.

fotó: agrotec.hu

A fejlesztésnek köszönhetően a hidraulikus rendszerek pontosságát megközelítő kormányzási teljesítmény érhető el akár hátramenetben, 1 km/h sebesség alatt vagy akár 900-os szögből történő ráfordítás esetén is.

További előny a könnyű felszerelhetőség és a gépek közötti gyors átépítési lehetőség.

A sorvégi forduló opció elérhető ehhez a kormányzáshoz is az XCN1050 sorvezetővel. Ez a fejlesztés kiegészíthető kormányszögelfordulás-érzékelővel is, de szakmailag nem indokolt, mivel a nagy pontosságú léptetőmotor a kormányszögelfordulás-érzékelő szerepét is ellátja.

2019. 09. 05-30., illetve a készlet erejéig!