Lezárult az eddig legszínvonalasabb és legélvezetesebb IV. Ferro- Flex Szakmai Nap! Aki lemaradt a rendezvényről, most megnézheti képes beszámolónkat!

A Ferro-Flex Kft új csarnokának ünnepélyes átadásával kezdődött a nap. Az avatás díszvendége Dr. Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára volt.

 

Dr. Kardeván Endre kiemelte, hogy a beruházás, amelyhez a Ferro-Flex közel 100 millió forintot nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán, 20-30 új munkahelyet teremtett és ezel képviseli a Vidékfejlesztési Minisztérium fő törekvéseit, miszerint erősödnie kell a vidéki gazdatársadalomnak, hogy vonzóbb lehessen az élet a fiatalok számára is vidéken.

Balról jobbra: Dr. Kardeván Endre államtitkár, Witzmann Mihály a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke, Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal Főigazgatója, és Dankó József, Lengyeltóti város alpolgármestere.


Horváth Csaba, a Ferro-Flex Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az új, több mint 900 négyzetméteres üzemcsarnokot azért is kellett megépíteni, hogy a cég prémium minőségű, hazai fejlesztésű és gyártású mezőgazdasági gépeinek megfelelő volumenű üzemi területet tudjanak biztosítani.

 

Horváth Csabának Dr. Kardeván Endre gratulál az új csarnokban

 

A szakmai előadásokon a társaság fejlesztőmérnöke tartott érdekes prezentációt a Ferro-Flex homlokrakodók legújabb innovációjáról.


A kiváló szerelői gárda is kulcs a sikerhez.

 

Az ünnepélyes átadás után több órás GÉPSHOW következett, amelyen Cserepes Zoltán kereskedelmi, műszaki koordinátor konferálta fel a 2500 lóerőt, 24 erőgépet és 26 Ferro-Flex munkagépet megmozgató látványos bemutatót.

 

 

Ma Magyarországon már minden forgalomban lévő önjáró homlokrakodóra is tud a cég eszközöket kínálni.

A hazánkban nagy népszerűségnek örvendő Belarus traktorokhoz is kiválóan illeszthetők a Ferro-Flex gépek

 

A munkagépek bemutatásához a környező gazdák 24 saját ( 8 különböző márkát képviselő!) erőgépen mozgatták meg a Ferro-Flex eszközöket.

 

 

A SHOW kiváló rendezése arról tanúskodott, hogy a Ferro-Flex dolgozói és a gépeket használó partnerek nem csak értik a szakmájukat, de szeretik is gépeiket. KELL ENNÉL JOBB REFERENCIA?

 

A felvonuló gépek között a veterántól a legújabb traktorig minden látogató megtalálhatta a szívéhez legközelebb esőt.

 

 

A Szakmai Nap kiváló találkozási pontot is jelentett. A bemutatón megfordult a szakma apraja-nagyja, kiskereskedőktől a nagy cégekig.

 

 

Ferenc Zsolt, a Wacker Neuson területi képviselője is elismerően nyilatkozott a Ferro-Flex Szakmai Napról. A Wacker Neuson Magyarország Kft. eredetileg kiváló minőségű építőgép gyártással foglalkozik, erőgépeikhez kiválóan illeszthetők a Ferro-Flex munkagépei is.

 

Molnár Zoltán a Magyar Bioenergetika K. Egyesület elnöke az Agromol Invest gépkereskedelmi Kft. ügyvezetőjeként is fontosnak tartja az ilyen rendezvényeket.


A Ferro-Flex Nap szervezői a családos látogatókra is gondoltak: a szakmai programok mellett szórakoztató műsorok fellépői váltották egymást. Lengyeltótiban szerepelt az Ördöngős Néptánc Együttes és Janicsák Veca is.

 

A Ferro-Flex Kft. termékeiről részletesebben IDE KATTINTVA olvashat!