A Ferro-Flex Kft. több mint 20 éve piacvezető szerepet tölt be a hazai traktorra szerelhető homlokrakodók piacán. Hosszú ideig csak a francia Faucheux SAS cég rakodóiról, és a saját gyártású csatlakoztatható munkaeszközökről ismerték a céget. A  piaci változások azonban, szükségessé tették egy alacsonyabb árkategóriájú, de hasonló minőséget képviselő homlokrakodó család megalkotását. Néhány éves fejlesztés eredményeképpen 3 éve szégyenlősen mutatták be az új homlokrakodókat. A tavalyi év hozta meg az igazi áttörést. Az FF40SLK, FF1000SLK és FF1800 SLK homlokrakodókból egy év alatt több mint 100 darab talált gazdára. Az utóbbi két rakodó típust előszeretettel vásárolták és szereltették a gazdák a 70-120 LE traktoraikra.



Az FF40SLK homlokrakodó a 30-50 LE kategóriájú erőgépek kedvelt eszköze. Ezekre a traktorokra szerelve igen széleskörűen lehet használni. A 750 kg teherbírásával valamint 2,4 m emelési magasságával más gyártók hasonló rakodóival sikeresen veszi fel a versenyt.
Ezek a  gépek kitűnően használhatók kis gazdaságokban, gyümölcsösökben, fóliasátrakban. Ugyanakkor nem mellőzhető szerepük a kommunális programban sem. Az elmúlt évben több önkormányzat szereltetett ilyen rakodót kis erőgépére. A kapcsolható eszközökből főleg tolólapot, föld-kavics rakodására kialakított kanalat, raklapvillát vásároltak. Azonban ezeken kívül még sok más eszköz is csatlakoztatható, mint pl:  seprű adapter, könnyített trágyavilla, stb.

A nagy testvéreihez hasonlóan, ezekhez a rakodókhoz is lehet botkormányvezérlést rendelni, amely segítségével még gyorsabbá és hatékonyabbá válik a munka.



További részletek: www.ferroflex.hu

kereskedelem@ferroflex.hu

Tel: +36 85 330 069