Ezek alapján méltán nevezik a gyárat és a fejlesztő csapatot a talajművelés specialistájának. A fő csapás irány most is a 3 fő talajművelési eszköz: eke, tárcsásborona és szántóföldi kultivátor fejlsztéseinek bemutatása volt.

RW8

A Grégoire-Besson még több lehetőséget kinál, a függesztett hidraulikusan változtatható fogsászélességű ekék skáláján.

A sztenderd függesztett kivitel 5 vagy 6 fejes lehet, hidraulikus fogásszélesség állítással, a fő fejlesztés az volt, hogy többféle ekefej biztosítás elérhető, valamint a tandem szállító-mélység állító kerék hidraulikusan állítható a traktorfülkéből.

SOLIS

A Grégoire Besson, mint a Discordon (tárcsáslazító) specialistája, bemutajta az új kapák és tárcssor kombinációjával fejleszett SOLIS-t

1 első sorban független nagy átmérőjű tárcsasor szerelt Lameflex védelmi eszközzel

3 sorrban elhelyzett Eurochisel kapák

1 hátsó sor független nagy átmérőjű tárcsa sor szerelt Lameflex védelmi eszközzel

1 hátsó dupla emopak tömörítő henger, különböző átmérővel

Ez a kombináció biztosítja egy menetben, jó minőségű talajelőkészítést és a nagy teljesítményt. Ez a tárács kultivátor alkalmas 260-450 LE-ig.

Crossland

Ez egyike az új generációs eszközöknek. A Grégoire-Besson kifejlesztette a Eurochisel fogakat és a non-stop biztonsági rendszernek köszönhetően akár 450 kg terhelést is elvisel. A kapaosztás 230 mm, a Crossland kiemelkedő munkát képes végezni a tarlóhántásban mindig tökéletesen megtartva a kivánt művelési mélységet. Ez gép 3,00 a 5,50 m munkaszélességben áll rendelkezésre.

VOYAGER

A hárompont felfüggesztés nélküli új sorozat a VOYAGER, melyet a csuklós első kerék tengely jellemz.

Ez a Gregoire-Besson újítás javítja a kezelhetőséget, miközben biztosítja gond nélküli manőverezést, ez a fejlődés azon felhasználók számára készült ahol traktor nem rendelkezik 3 pont függesztéssel.