Az Agritechnica kiállításon Bohnenkamp standjánál Szalai János mutatta be a cégcsoport termékeit. Európa egyik legnagyobb gumiabroncs-, illetve kerék nagykereskedői már tradicionális résztvevői a kiállításnak.

Az ALLIANCE gumiabroncsok a magyar gazdák körében is nagyon népszerűek.  A gumiabroncsokkal 100%-ban ki tudják elégíteni a vevőik igényeit a legkisebb ipari abroncsoktól a legnagyobb mezőgazdasági abroncsokig, teljes szolgáltatást nyújtva számukra. De nemcsak gumiabroncsokat kínálnak, hanem komplett kerekeket is.

Magyarországon 3 éve vannak jelen egy raktárral, ami 7000 m2-es. 300 fős viszonteladói hálózattal dolgoznak – országosan, kereskedelmi hálózaton keresztül értékesítenek.

A kiállításon több stratégiai márka is jelen volt – új, innovatív gumiabroncsokat felvonultatva. Ilyen az ALLIANCE gumiabroncs is, amit Dudás Bence mutatott be részletesebben.

Az AGRIFLEX 373 mintázat kombinálja a klasszikus traktormintát a modernebb közúti használatra kifejlesztett mintázatokkal. Az 5 centiméteres mélységgel rendelkező minta nagy előnye, hogy folyamatosan érintkezik az aszfalttal, sokkal komfortosabb érzetet biztosítva a traktorban, a szántóföldeken pedig sokkal eredményesebben takarítva önmagát.

A Very High Flexion technológiával készülő abroncsok levegőnyomását a végfelhasználó az igényei szerint változtathatja, így a gumiabroncs talajnyomása lényegesen kisebb lesz a standard gumiabroncshoz képest.

A 3 méretben elérhető abroncsokra 10 év garanciát biztosít az ALLIANCE.

További információkat a Bohnenkamp termékeiről az alábbi elérhetőségeken találhatsz:

bohnenkamp