Miben más ez a kultivátor mint a többi?

Tudjuk, hogy a 300 lóerő feletti traktorok, akár 2-3 kisebb teljesítményű munkagépet is képesek kiváltani. Azonban ebben a kategóriában nehéz találni olyan széles munkagépet, mely nemcsak minőségben megfelelő, de a traktor is könnyedén dolgozik vele. A SuperMaxx kultivátorok nagy területteljesítményük révén kevesebb üzemanyagköltséget és közel feleannyi munkaidőt igényelnek, mint a hozzájuk hasonló keskenyebb gépek.

A Güttler SuperMaxx Profi sokoldalú kultivátor innovációja nemcsak munkaszélességében rejlik, de egyedülálló 7 soros kapaelrendezése miatt több feladatot is képes ellátni. A segédrugóval ellátott, erősített rugóskapának köszönhetően nemcsak a hagyományos kombinátorozási, magágykészítési feladatokra alkalmas, hanem sekély tarlóhántásra is. Így ez a munkagép könnyen beépíthető az elterjedőben lévő mulcs-művelésbe.

A SuperMaxx Profi kultivátor legfőbb előnye, hogy egyetlen géprendszerrel csökken az üzemeltetési költség és a munkára fordított idő, nő a ráfordított munka hatékonysága.
A SuperMaxx kultivátor a hagyományostól eltérően nem pálcás hengereket tartalmaz a talajfelszín megmunkálásához, hanem egysoros pálcás boronát, amellyel elkerülhető a pálcás hengerekre jellemző "beragadás" nedves talajviszonyok esetén.


Páska Norbert – agrármérnök-tanár


Telefonáljon, és Vörös Endre és Szögi Gyula kollégáink hasznos információkkal látják el Önt aktuális akcióinkkal és a Güttler gépek beszerzési lehetőségeivel kapcsolatban! Tel.: +36-30-2369503
www.guttler.hu