A termékkínálat és a raktárkészlet folyamatos bővítése mellett rendkívüli figyelmet fordítanak rá, hogy filozófiájuk és cselekedeteik központja mindig a vevőt szolgálja, ezért kiemelten fontos számukra a minőségi és versenyképes árfekvésű alkatrészek árusítása mellett az ügyfélkapcsolatok folyamatos ápolása.
A cég több mint 20 éves szakmai tapasztalata MTZ, T-25 és munkagépalkatrész forgalmazás terén garantálja vásárlóinak a megbízhatóságot és a stabil garanciális hátteret, mindemellett importőrként a hazai piacon egyedülállóan alacsony áron kínálják termékeiket.

INFORMÁCIÓ

A vásárlói igények magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében a cég létrehozta saját kereskedelmi márkáját, HBR márkanév alatt. A termékeket saját cégük gyártatja, ezzel is minőséget és kiemelkedő garanciális hátteret biztosítva minden ügyfelüknek a kedvező árak megtartása mellett.

A vevői szokások szem előtt tartásának köszönhetően folyamatosan fejlesztik megjelenésüket, valamint területi- és országos kiállítások rendszeres résztvevőiként is remek alkalmat kínálnak az érdeklődőknek, hogy megismerjék a cég munkatársait és termékpalettáját.

A hagyományos elérhetőségek mellett (Telefon: 0677/426-335, E-mail: rendeles@habi.hu) az online kapcsolatok is kiemelt jelentőséget kaptak 2013-tól a HABI-nál és a kor kívánalmainak megfelelően a cég munkatársai elérhetőek ingyenes Skype hívással (Skype név: rendeles.habi) valamint Facebookon is (www.facebook.com/habikft) így vásárlóik könnyedén felvehetik a kapcsolatot szakembereikkel akár okostelefonról is.

A HABI munkatársaival legközelebb az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK) találkozhat a Hungexpo „A” pavilonjának 206/B standján, ahol az ingyenes szaktanácsadás mellett 10%-os első vásárlói kedvezménnyel* is várják Önt a cég kollégái.
(*A kedvezmény az első vásárlás teljes vételárára értendő, más akcióban szereplő termékre, valamint gumiköpenyekre, akkumulátorokra és kenőanyagokra nem érvényesíthető. Az akció csak végfelhasználói partnerekre vonatkozik.)

A cég webáruházát (http://webaruhaz.habi.hu) meglátogatók, több mint 9000 cikkből álló kínálatot böngészhetnek és köszönhetően a jelentősen bővült szállítási lehetőségeknek, a délután 3 óráig leadott rendelését már másnap kézhez kaphatja a megrendelő, mely mellett külön kiemelendő a szombati kiszállítás valamint az éjszakai postaponton történő csomagátvétel lehetősége is.