Álljon itt egy tiszteletadás mindazoknak, akik a gabonaiparban dolgoznak: a növénytermesztésben, az átvevő telepeken, a malomiparban és a termelésben.

Mindannyiuknak közös céljuk van: a lehető legjobb minőség biztosítása a nyersanyagtól a késztermékig. Mindannyiuknak változó, kiszámíthatatlan feltételekkel kell szembenézniük: évszakok elcsúszása, változó éghajlat és terméshozam. Mindez áringadozást és bizonytalanságot eredményez.

gabona

Jöhet bármilyen bizonytalanság és kihívás, a FOSS műszerekben mindig megbízhat

A Servitec Kft. elhivatott abban, hogy a gabonaipar számára a legkiválóbb gabonavizsgálati megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsa, melyek segítségével a bizonytalanság kezelhető: a világviszonylatban piacvezető, dán FOSS Analytical innovatív berendezéseit, melyek lehetővé teszik a nyersanyagok maximális kihasználását

és melyek segítségével tisztességes kifizetésben részesül az értéklánc minden szereplője.

A Servitec biztosítja Önöknek a legújabb digitális hálózati szolgáltatásokat, évtizedek alatt, globálisan szerzett tapasztalatot, tudást és támogatást. De, ami a legfontosabb: biztosítják Önöknek a betekintést termékeik áramlásába és a biztonságot, melyek segítségével fenntarthatóan finomhangolhatják vállalkozásuk folyamatait.

Milyen gabonaelemző műszert használ több mint 300 hazai vállalkozás?

Az Infratec™ 1241 világviszonylatban a legelterjedtebb gabonaminőségelemző műszer. Az 1987-es bemutatását követően az Infratec™ hamar a gabonaminőség-vizsgálat éllovasává vált, melyen több milliárd dollár értékű gabona tisztességes kereskedelme alapul évről évre.

Mára a világ összes kereskedelmi gabonájának 80 százalékát Infratec™ gabonaelemző műszerrel vizsgálják. Magyarországon jelenleg több mint 300 Infratec™ műszer működik.

műszer

Az Infratec™ 1241 – a világ legelterjedtebb gabonaelemző műszere

A gabonavizsgáló műszer a közeli infravörös transzmissziós (NIT) technika elvén működik, ami lehetővé teszi darálás nélkül, egész magból a szemes termények egy percen belüli, nagy pontosságú analízisét. A berendezés mai kor követelményeinek megfelelő optikai és számítástechnikai elemei lehetővé teszik, hogy a gabonaféléket gyakorlatilag a szabvány analízisnek megfelelő pontossággal tudjuk mérni.

Ismerje meg az új, egyértelműen digitális gabonaanalizátort

Az új Infratec™ gabonaelemző segít a gabona átvételi és betárolási folyamataiban. Robusztus, egyszerűen használható, megbízható és a legújabb generációs NIR technológiát használja. Emellett teljes mértékben digitálisan csatlakoztatható. Készen áll az automatikus kalibráció frissítésekre, adatok exportálására és összesítésére, hogy egyedülálló betekintést nyújthasson vállalkozásuk minden fontos részletébe.

Infratec

Az új Infratec™ – Az egyértelműen digitális gabonaelemző műszer

Az Infratecben megbízhatnak, még a betakarítás legsűrűbb időszakában is meg fogja állni a helyét. Az automatikus mérésindításnak köszönhetően még gyorsabbak lesznek a mérések és még könnyebb a műszer kezelése. Az érintőképernyő végig vezeti a kezelőt a mérési folyamaton, biztosítva a minták megfelelő és gyors elemzését.

Támogatás

A mi munkánk nem ér véget, amíg az Önök munkája nem ér véget. Azért vagyunk, hogy megosszuk Önökkel tudásunkat, szakértelmünket és innovációinkat. Nem számít az évszak, az időjárás, vagy a földrajzi helyezkedés – vallja a Servitec Kft. csapata.

A Servitec Kft. partnereit a műszerek betekarítási szezon előtti felkészítésével, laborvizsgálatokon alapuló kalibráció frissítéssel és aratási felügyelettel támogatja és probléma esetén nagy tudású, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel nyújt segítséget.

További információért kérjen ajánlatot a Servitec weboldalán keresztül, vagy keresse a cég munkatársait e-mailes, illetve telefonos elérhetőségeiken.

www.servitec.hu
info@servitec.hu
+36-30-562-3750
+36-30-959-2241