A III. Nak Szántóföldi Napokon látványos, minden korosztály számára izgalmas játékokkal tarkított standon mutatkozott be az RWA a gazdálkodók számára, a vállalat szakemberei pedig igyekeztek minél szélesebb körben megismertetni termékportfóliójuk újdonságait.

Az RWA Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közepes- és nagy termelőit, illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel – továbbá széleskörű kapcsolati tőkével rendelkező terménykereskedőként segíti a gazdálkodókat a piacra jutásban és a nyereséges gazdálkodásban.

A legnagyobb integrátor saját fajta-szortimenttel

Az RWA Magyarország a hazai vetőmagpiacon a legnagyobb saját tulajdonú fajta-szortimenttel rendelkező integrátor, összesen 20 növényfaj több mint 100 fajtájával, és több mint 4 ezer hektár szaporító terület integrációjával.

Az Ikrényben található, saját tulajdonú vetőmagüzemében évente kb. 4 ezer tonna saját vetőmag feldolgozását bonyolítja le, külső partneri hálózatával együtt összesen több mint 10 ezer tonna vetőmag feldolgozását (pl. vetőmag szaporítást) végzik el.

Újdonság az RWA Magyarország palettáján, hogy már kiváló minőségű osztrák kenőanyagokkal is szolgál a gazdálkodók számára.

A mezőgazdasági erőgépek gyors műszaki fejlődése miatt a kenőanyagokra vonatkozó követelmények is jelentősen megváltoztak. A GENOL vállalat, mint az RWA Raiffeisen Ware Austria és az OMV Refining & Marketing cége, sokéves tapasztalattal rendelkezik a kenőanyagok területén. A GENOL kenőanyagok kifejezetten a mai igényeknek megfelelően kifejlesztett termékek.

A kép illusztráció – fotó: RWA

Motorolajok

A motorolajnak meg kell felelnie a gépgyártói előírásoknak. A motor mozgó alkatrészeinek kenésén kívül a hűtést, motortisztítást, korrózió elleni védelmet és több más funkciót is biztosítania kell.

Hajtóműolajok

A hajtóműolajnak az egyre nagyobb átviteli teljesítmény mellett is biztosítania kell a kenést. A kiváló minőségű hajtóműolajok csökkenthetik a kopást, a fellépő súrlódást, csendesebb hajtóművet és hosszabb élettartamot eredményezhetnek.

Hidraulikaolajok

A hidraulikaolaj fő feladata az energia közvetítése a legkisebb veszteség mellett. A tökéletes hidraulikaolaj véd a korróziótól, keni az alkatrészeket, termikusan stabil és a hőt elvezeti. A GENOL hidraulikaolajok ezeket a tulajdonságokat egyesítik.

Kenőzsírok

Kenőzsír alapolajból, sűrítőszerből és adalékanyagokból áll. Gépelemek kenésére és védelmére használjuk. A Genol zsírok az alkalmazások széles skáláját nyújtják.

Újdonságként mutatkozik be idén a FARMPIN rendszer is, amely műholdas megfigyeléseken alapuló döntéstámogatási technológia.

A FARMPIN döntéstámogatási rendszer új applikáció letöltése nélkül, a WhatsApp-on követhető. A termelőnek csak ki kell jelölnie a megfigyelni kívánt területeket és a FARMPIN redszer automatikusan elküldi az egyszerűsített növekedési grafikonokat minden 5. napon WhatsApp-on keresztül. Használatával időt, energiát és a felesleges applikációk kezelési útmutatóinak böngészését is megspórolhatja a gazdálkodó. 

Gazdálkodók, figyelem! Az RWA már felkészült az őszi szezonra! Töltse le az RWA őszi vetőmag katalógusát, vagy kattintson az alábbi ikonra és lapozzon bele most!