A már hagyományos soltszentimrei gépbemutatót idén rendhagyó időpontban, - ősszel tartotta meg az Invest Kft. a Gudmon család birtokán.

Kifejezeten közepes méretű, vegyesgazdaságok üzemeltetőinek szólt a rendezvény, ezért a társaság ezeknek az igényeknek megfelelően választotta ki a szántóföldön dolgozó gépkapcsolatokat.

A szántóföldi megmérettetésen a Gudmon család Case IH és Pöttinger gépei dolgoztak, amelyek már évek óta - szinte meghibásodás nélkül - bizonyítanak az állattartó gazdaságban.

A Case IH traktorok nem csak Pöttinger gépeket húztak, - az Invest Kft. által forgalmazott Dondi talajlazító is bemutatkozott a szakmai közönség előtt, amely eszköz szerepe igencsak felértékelődött az elmúlt években tapasztalható időjárási anomáliák kapcsán is.

Aktuális gépként -az első forduló alkalmával - a Pöttinger Servo eke munkáját nézhették meg a gazdálkodók, - majd a sort a Pöttinger vetőgépek zárták.

A jó hangulatú gépbemutató Show-ról és baráti összejövetelről légi felvételekkel tarkított videót is készítettünk, amelyhez minden érdeklődő gazdának jó szórakozást kívánunk!