Játékvásárt tart az AXIÁL 2014. november 10-től 2015. január 15-ig!

Kattintson a webshop.axial.hu oldalra és lepje meg gyermekét kedvenc gépe kicsinyített másával!

Bevonatolt kötőelemek az Axiál kínálatában

A csavarok és anyák meneteire gyárilag mikrokapszula-technológiával tömítő és rögzítőanyagokat visznek fel. Az eljárás során vékony polimerfalú kapszulákba zárt anyagot hígított akrilát hordozóval keverik felvitel előtt - majd száradása után létrejön a bevonat a menet felületén. Az összeszerelés során fellépő nyomó és nyíró igénybevétel hatására a mikrokapszulák fala szétreped, a két komponens összekeveredik és létrejön a megfelelő rögzítés és tömítés.

Felkészült az őszi betakarításra? Gumihevederes járószerkezetek

Az AXIÁL Kft. megoldást kínál Önnek, az extrém időjárási körülmények mellett is az őszi betakarítási munkák hatékony elvégzésére. Kínálatunkban több európai és tengeren túli gyártó termékét is megtalálja különböző minőségben és szélességben, minden géptípusra.

FISKARS – Minőség 1649 óta

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden Fiskars terméket a kiváló minőség és funkcionalitás jegyében terveznek és gyártanak, ezért nem véletlen, hogy aki egyszer Fiskars terméket vesz a kezébe, többé nem is akar mást használni. A Fiskars új generációs hasítófejszéi a fejszegyártás evolúciójának igazi remekei. Ultrakönnyű és tartós nyél, mely minimalizálja az anyagfáradást és csaknem törhetetlenné teszi a fejszét.

Bálázó aprítókép élezés

ROTO CUT aprítószerkezettel rendelkező bálázók gazdaságos kihasználást és jövedelmezőbb üzemeltetést biztosítanak. Ezen aprítóberendezés alkalmazása egy tökéletes „szecskázós" bálázó megalkotását tette lehetővé. A ROTO CUT aprítószerkezet „lelke" a 14-25 késből álló és a négyágú csillag alakú fogakból felépülő aprító rotorból áll, mely rendkívül gyors és precíz aprítást végez és hatékonyan dolgozik. Így a termény rövid és apró darabokra kerül felszeletelésre, ezáltal a bálák jobban tömöríthetők és így jobb takarmányminőség állítható elő.

Kattintson a képre és töltse le a teljes kiadványt!