A Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft. egy rendkívüli, év közi készletkisöprést hirdet meg a gazdálkodók számára, hihetetlenül kedvezményes árakat és kivételesen jól felszerelt, megbízható munkagépeket kínálva az érdeklődőknek. Ne habozzon, tekintse meg ajánlatunkat, és vásároljon Ön is kiváló minőségű, új munkagépet!

Az akcióban az alábbi gépek szerepelnek:

gabonavetőgép

A Premia függesztett mechanikus gabonavetőgép család az egyszerű és rendkívül pontos vetés záloga – fotó: Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft.

A KUHN a mechanikus vetőgépek fejlesztése terén megszerzett, hosszú évekre visszanyúló tapasztalatainak birtokában 2,5-től 4 méteres munkaszélességig, 380-tól 1450 literig terjedő magtartály térfogattal kínálja a PREMIA függesztett vetőgép modelleket. Egyetlen vetőgépmodell a kis vagy közepes méretű gazdaságok számára!

A PREMIA vetőgépek csúcsminőségű eredményeket biztosítanak a változtatható talajnyomású vetőcsoroszlyákat alkalmazó vetőelemekkel, a változó talajtípusokhoz tökéletesen alkalmazkodó jól teljesítő magtakaró csoroszlyákkal együtt.

A fejlesztés során a KUHN mérnökei különös figyelmet fordítottak arra, hogy a vetőgép könnyen beállítható legyen, az ehhez szükséges kezelőszervek pedig könnyen hozzáférhetők legyenek.

Gépcsalád Típus Leírás Akciós ár (nettó)
PREMIA PREMIA 4000 32 db egytárcsával felszerelt, függesztett mechanikus vetőgép,
Helica magadagolóval
4.700.000 Ft

mulcsvetőgép

A márka újraalkotta a vetőcsoroszlyáit az elmúlt 25 év tapasztalatai alapján – fotó: Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft.

A KUHN ESPRO mulcsvetőgép fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a teljesítményre, a megbízhatóság szigorú szemelőtt tartása mellett. A nagy munkasebesség viszont nem jelent ebben az esetben nagy lóerő igényt, 6 m-es kivitelben 13 km/h sebesség mellett elegendő egy 200 Le-s erőgép, ami kevesebb, mint 35 Le méterenként. A vetőgép elején két sorban elrendezett rövidtárcsa sor felelős az aprításért és a keverésért. Egy tartókaron két tárcsa helyezkedik el a nagy átömlési keresztmetszet érdekében, így nagy mennyiségű szármaradvány esetén sem tömődik el a gép. A tárcsák olajban futó, karbantartásmentes csapágyazásúak, hosszú élettartamra tervezve.

A KUHN újra alkotta a vetőcsoroszlyáit, amelyben az elmúlt 25 év tapasztalata mutatkozik meg. Az új, egyedülálló CROSSFLEX vetőegységet hosszú távon nagy munkasebességre és pontos mélységtartásra tervezték. A vetőcsoroszlyák előfeszített gumibakon keresztül csatlakoznak a vetőgéphez. A csoroszlyák nyomása a kezelői terminálról, az erőgép fülkéjéből állítható, ami jelenleg egyedi kivitelezésnek számít a piacon.

A nagy átmérőjű (350 mm) dupla tárcsás rendszernek köszönhetően a gép mélyebben be tud hatolni a talajba és a fennmaradt növényi szármaradványokat is könnyedén felaprítja. A két, egymástól 41 mm-re eltolt vetőtárcsa a nedves körülmények között is beragadásmentesen dolgozik, tökéletes magárkot hozva ezzel létre, amelynek a fala nem omlik be.

Gépcsalád Típus Leírás Akciós ár (nettó)
ESPRO ESPRO 6000 R 6 m munkaszélességű, 40 db duplatárcsával felszerelt,
CROSSFLEX kivitelű, 3500 L-es tartálykapacitású,
VISTAFLOW elosztófejes vontatott mulcsvetőgép
31.500.000 Ft
ESPRO ESPRO 6000 RC 6 m munkaszélességű, 40 db duplatárcsával feleszerelt,
CROSSFLEX kivitelű, 5000 L-es osztott tartálykapacitású,
dupla magadagolós vontatott mulcsvetőgép
30.500.000 Ft

permetezőgép

A KUHN mindenben következetes, így a LEXIS vontatott szántóföldi permetezőit magasabb szintre emelve ismét széles választékot nyújt a vásárlók számára – fotó: Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft.

Az egyszerűen használható vontatott LEXIS szántóföldi permetezőt a hatékonyság maximalizálásért fejlesztettük ki. A LEXIS permetezővel időt takaríthat meg! A gépbeállítás rendkívül egyszerű, elektronikus egységei és könnyű karbantartása a permetezés minden műveletét leegyszerűsíti.

A LEXIS permetező tartálya 3 000 literes. Ennek a rendkívül kompakt gépnek viszonylag kicsi a teljes magassága, a tengely vonószerkezettől mért távolsága pedig mindössze 4 m. E jellemzőknek köszönhetően a gép pozíciója tetszés szerint megválasztható. A táblavégi fordulók során okozott taposáskár csökkentése érdekében a LEXIS permetezőt különféle megoldású csuklós vonórudakkal lehet felszerelni.

A LEXIS permetezőt úgy alakítottuk ki, hogy a permetezés összes eszközének tárolására alkalmas legyen. A tengely és a vonószerkezet közötti kis távolság a gép rugalmas manőverezhetőségét javítja. Ez a kialakítás megkönnyíti a behajtást a táblákba, illetve a tolatást azok sarkaiban.Az új MTA2, illetve MEA2 keretek teljesen belesimulnak a géptestbe, és semmilyen körülmények között sem érintkeznek a vontató vezetőfülkéjével.

A LEXIS vontatott szántóföldi permetező kis magassága a közutakon is stabilabbá teszi a szerelvényt. A gépkezelő az utakon és a földeken is biztonságban érezheti magát.

A LEXIS permetező főtartályát tudatosan úgy alakítottuk ki, hogy a gép súlypontja a lehető legalacsonyabban legyen. A tartálytest legnagyobb része közvetlenül az alvázkereten helyezkedik el, ami maximális stabilitást kölcsönöz a gépnek. A tartály alsó gyűjtőrészének öblös kialakítása lejtésviszonyoktól függetlenül optimális körülményeket biztosít a tartály ürítéséhez.

Munka közben a gyűjtőrészhez közel elhelyezett négydimenziós keverőrendszer a permetlé-keverék homogén állagát biztosítja, továbbá a permetezés egész időtartama alatt meggátolja a lé felhabosodását.

Azzal, hogy a 320 l-es öblítőtartály pontosan a gép tengelye fölé került, a LEXIS permetező a kisebb holttérfogattal minden körülmények között megtartja egyensúlyát. A gép súlypontja mindig középen lesz, függetlenül attól, hogy milyen magasan áll a permetlé a tartályban.

A LEXIS permetező négyszintű szűrőrendszerrel rendelkezik. A tartály feltöltését (1. szint) követően az átlátszó szívószűrő (2. szint) és a nyomóági szűrő (3. szint) feladata megakadályozni, hogy szemcsés szennyeződések kerüljenek a szórókeretbe. A szívószűrő tartalma könnyen ellenőrizhető, mivel átlátszó a teste. A csap segítségével a szűrő burkolata biztonságosan leszerelhető és kiüríthető.

Az eltömődés kockázatát a lehetséges minimumra csökkentő poharas szűrők a szórókereten, a szakaszoló szelepek után, a fúvókákhoz legközelebb helyezkednek el (4. szint). Minden szűrőt meg lehet tisztítani akkor is, ha tele a permetező tartálya.

Gépcsalád Típus Leírás Akciós ár (nettó)
LEXIS 3000 MTS2 18/11 18/11-es MTS2 acél keret, 2 lépéses csukás, hidraulikus
keretbillentés, 5 szakasz, 4-es fúvóka tartó, 13,6 x R38
kerék, 5 m-es feltöltőcső, RPB monitor, Sárvédő
10.500.000 Ft-tól
LEXIS 3000 MTA2 18/11 18/11-es MTA2 alumínium keret, 2 lépéses csukás, hidraulikus
keretbillentés, 5 szakasz, 4-es fúvóka tartó, 12,4 x R46 kerék,
5 m-es feltöltőcső, REB3 monitor, vegyes szabályzási rendszer, Sárvédő
11.750.000 Ft-tól
LEXIS 3000 MEA2 24/12 24/12-es MEA2 alumínium keret, 2 lépéses csukás, hidraulikus
keretbillentés, és keretzár, 7 szakasz, 4-es fúvóka tartó, 12,4 x R46
kerék, 5 m-es feltöltőcső, ISOBUS kivitel, CCI A3 joystick keret
keringtetés, Sárvédő, Led munkalámpa, Automata vonórúd
kormányzás
17.000.000 Ft-tól

A meghirdetett akciós árak a készlet erejéig, vagy 2021. június 15-ig érvényesek!

További információkért keresse a Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft. kollégáit az alábbi elérhetőségeken:
Értékesítő keresés (kuhn.co.hu)

Markovics Tamás
Termékmenedzser
Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft.