Most még inkább megéri beruházni egy John Deere M700 permetezőgépbe

Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. A KITE Zrt. által kínált John Deere M700 sorozatú permetezőgépek testre szabott megoldásokat nyújtanak Önnek!

Két nagy értékű ajándék az új John Deere permetezőgép mellé!

A John Deere permetezőgép megvásárlásával a gép műszaki tartalmából fakadó egyértelmű előnyökön túl most van két komoly érv, amiért igazán megéri beruháznia! Amennyiben 2020. novemberében vásárol új John Deere M700 sorozatú vontatott permetezőgépet a KITE Zrt.-től, két nagy értékű ajándékkal lepjük meg Önt! A permetezőgép mellé ajándékba adunk egy Agromet meteorológiai állomást és meghatározott időtartamra vonatkozó teljeskörű PrecZone hozzáférést! Az exkluzív ajánlat csak meghatározott gépekre érvényes csupán a készlet erejéig, így érdemes minél hamarabb felkeresnie KITE gépértékesítőjét!

Milyen előnyökkel jár Önnek az Agromet meteorológiai állomás?

Gazdálkodóként bizonyára Önnel is megesett már, hogy az időjárás-jelentésekben prognosztizált időjárás nem, vagy csak részben valósult meg. Tapasztalt már olyat, hogy a szomszédos földeken kiadós eső volt, míg az Ön területén egy csepp sem esett?

A precíziós gazdálkodáshoz elengedhetetlen, hogy Ön a saját területére vonatkozó helyspecifikus adatokat használjon, erre (is) alapozva a különböző agrotechnológiai beavatkozásokat és munkafolyamatok megszervezését.

KITE Agrometeorológiai állomás

Talajnedvességet, talajhőmérsékletet, páratartalmat, léghőmérsékletet, szélerősséget vagy akár csapadékmennyiséget is mérhet.

A KITE Zrt. ezen igény kielégítésére létrehozta a saját fejlesztésű meteorológiai állomását. Az Agromet meteorológiai állomás bárhová telepíthető napelemes technológiával rendelkező rendszer, amellyel akár talajnedvességet, talajhőmérsékletet, páratartalmat, léghőmérsékletet, szélerősséget vagy akár csapadékmennyiséget is mérhet. Kézzel fogható, valós döntéstámogató rendszer!

Mi is az a KITE Preczone? Miért hasznos Önnek?

Ma már nem az a legfőbb kérdés a precíziós gazdálkodásban, hogy rendelkezésre állnak-e adatok, hanem az, hogy az adatokat hogyan, milyen egyszerűen és gyorsan tudja kézzelfogható, döntéstámogató információvá „váltani”.

Ebben lesz Önnek nagy segítségre a PrecZone, amely olyan alkalmazásokat, kalkulátorokat, tudásanyagokat foglal össze a www.pgr.hu weboldalon, amelyek megkönnyítik Önnek a precízebb, hatékonyabb gazdálkodást.

KITE

Bővebb információkért és az akció részleteiről keresse fel KITE gépértékesítőjét!