Saját kombájnnal pontosan időzíthetjük a betakarítást, ami a kiszámíthatatlanná váló időjárás miatt egyre fontosabbá válik. E heti körkérdés szakértőink felsorolják, milyen esetben érheti meg bérszolgáltatás helyett saját gépbe fektetni, és azt is elmondják, hogy ha kombájnvételre adtuk a fejünket, hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb arató-cséplő gépet.

Nem csak a hektármérettől függ, hogy érdemes-e kombájnberuházást tervezni – fotó: Agroinform.hu

Magyarország legszebb gépét keresi a CNH márkacsoport. A verseny eddig a New Holland Mezőgazdasági gépkezelők csoportjában működött, a szervezők azonban most országos szintre szeretnék bővíteni a megmérettetést.

Case IH, Steyr és New Holland gépek versenyeznek majd – fotó: Agroinform.hu

A JDLink™ Dashboarddal induló cikksorozatunk következő része a John Deere által támogatott, fejlesztett Expert Alert szolgáltatás. Ezt a szolgáltatást, a John Deere csak a hivatalos kereskedőinek teszi hozzáférhetővé, így Magyarországon csak a KITE Zrt. partnerei számára érhető el.

Nincs szükség helyszíni diagnosztizálásra, így a javítás ideje lényegesen lecsökken - fotó: KITE Zrt.

A Güttler SuperMaxx sokoldalú kultivátor, a gazdálkodók körében talán a gyártó egyik legnépszerűbb eszközévé vált. Olyan gazdálkodóknál jártunk, akik annak idején szintén a gazdatársak ajánlása után választották a Güttler SuperMaxxot – és nem bánták meg a döntésüket!

Azért döntöttek a SuperMaxx mellett, mert a henger kialakításának köszönhetően nedvesebb talajon is kiválóan használható - fotó: Agroinform.hu

A CLAAS, a vezető nemzetközi mezőgépgyártók egyike az új üzleti év kezdetével, 2019. október elsejétől megváltoztatja vezetőségi struktúráját, és bevezeti a Konszernvezetőség elnöke / Chief Executive Officer (CEO) munkakört – írja a CLAAS közleménye.

Ezzel a fontos változással még jobb és gyorsabb döntési folyamatokat szeretnének elérni a CLAAS-nál – fotó: Agroinform.hu