Ismeri a 8 kerekű Deutz-Fahr AgroXXL erőgépet? Milyen célokra tervezték 2009-ben és mitől különleges ez a monstrum?


A különleges Deutz-Fahr traktor prototípusról készült legújabb szakcikkünk valódi ünnepi csemege. Az írásból kiderül a tervezés koncepciója és az is, hogy vajon miért nincsen hárompont felfüggesztés ezen a gépen.D-F AgroXXL

Deutz-Fahr AgroXXL traktor – fotó: tractorfan.de

A traktorok nagy része már tető alatt pihen, mégis akadhat olyan munka ilyenkor is, ami nem tűr halasztást és ki kell menni a gépekkel a közutakra. Mindenki siet a családjához, gyakran vagyunk ilyenkor türelmetlenek a munkánk során – és késve megérkeztek az első fagyok, amelyek mind-mind balesetet idézhetnek elő. Fokozott figyelmet és odafigyelést kér a rendőrség a közutakon közlekedőktől az ünnepek alatt!

Sárosi Gyula traktor képe

Traktor a közúton – fotó: Sárosi Gyula

Összegyűjtöttük a legnagyobb mezőgazdasági gépmárkákat – karácsonyi üdvözlőlapokon. CLAAS, Case IH, Deutz-Fahr, John Deere, Massey Ferguson, Kubota... és még sokan mások várják, hogy felköszönthessék a rajongóikat!

karácsonyi üdvözlet traktor

MTZ téli munkát végez – fotó: YouTube

Videó-üdvözlettel kívánunk boldog karácsonyt olvasóinknak és partnereinknek egyaránt! Best of Agroinform  összeállításunkkal szeretnénk megköszönni hűségüket és a sok millió látogatást oldalunkon! A kisfilm 2015 mezőgazdasági eseményeinek legjobb pillanatait idézi elénk...karácsonyi gépes videó

Folytatódik az AGRITECHNICA kiállításról készített szakcikk-sorozatunk!

A Lamborghini Trattori az idei AGRITECHNICA-n szinte a teljes erőgépkínálatát felvonultatta, legyen szó kommunális, könnyű, középnehéz, vagy nehéz univerzális kategóriáról.Lamborghini karácsony

fotó: Lamborghini Trattori

Az AGRITECHNICA-n a legújabb generációs Vervaet önjáró egymenetes cukorrépa betakarítógépek és a Hydro Trike önjáró kijuttatójuk legújabb változata mutatkozott be.

Az idei AGRITECNICA-n a John Deere az innovációk termékversenyében díjesővel büszkélkedhetett, hiszen a három aranyéremmel jutalmazott fejlesztésük mellett számos ezüstérmet is magáénak tudhat a márka.

Alkatrész-ellátásból az ünnepi időszakban sem lehet hiány!

Kramp

A Kramp és Kongskilde egy éjszaka alatt leszállítja a hiányzó alkatrészt a gazdaságok számára!

Nem mindennapi ünnepségre hívja a gazdálkodókat az AXIÁL Kft.! 5000 m2, 75 kiállított gép, 25 éve szívvel lélekkel. Így jellemezhető az AXIÁL Kft. jövő évi szereplése az AgrárgépShow-n.

CLAAS karácsony

CLAAS Offical karácsonyi üdvözlete

Rendhagyó módon fotóalbumot is ajánlunk traktor-rajongó olvasóinknak, amelyben az Antonio Carraro olasz gyártó gyűjtötte össze a legjobb fotóit a traktorairól – szép hölgyek és szebbnél-szebb tájak kíséretében.

Antonio Carraro karácsony

Antonio Carraro Traktor a hóban – fotó: Tractor People Magazin