A Nagy Talajművelő Show hazánk legrégebbi múltra visszatekintő szántóföldi bemutatója, amely Európában is egyedülálló rendezvény.  A Show-n konkurens, prémium minőségű gépgyártók mérik össze tudásukat a gazdák szeme előtt, valós munkakörülmények között.
A Lemken gépeit a rendezvény szpíkere, Dr. Soós Sándor mutatta be a nagyközönség előtt.

A Lemken egyik védjegye maga az eke, a szántóföldi bemutatón is a váltvaforgató eke dolgozott először. A gép nem okozott csalódást a nagyközönség előtt sem: A munka ezúttal is tökéletes visszaforgatást eredményezett.

 

A másik nagy sikert aratott gép a Lemken Karat nevű grubbere. Az eszköz a bemutatón is gondoskodott a szármaradványok tökéletes bekeveréséről.

A Rubin 12  4 méteres új rövidtárcsát A Nagy Talajművelő Show alkalmával láthatta először a nagyközönség munka közben. Az eszköz kitűnően vizsgázott és remekül bizonyította, hogy szélsőséges körülmények között is intenzíven keveri be a szerves anyagokat a talajba. Homogén, ideális közeget teremt, sokoldalúan használható.

Minden szántóföldi bemutatón találkozhatunk Lemken permetezőgéppel - így volt ez idén A Nagy Talajművelő Show hajdúböszörményi állomásán is. A vontatott permetező mindent tud, amit egy prémium kategóriás permetezőnek tudnia kell: Szakaszolható szórókerettel szerelt és sebességarányos kijuttatást valósít meg. A gép a traktorfülkéből GPS-es vezérléssel is irányítható, így kizárható a táblaszéleken előforduló pontatlan kijuttatás és csökkenthető a felesleges fordulók száma.