Az AgFiniti felhőalapú adatkezelésével az adatok nemcsak érkezhetnek (kijuttatási térképek formájában), hanem az elvégzett munka (eredménytérképek) is megosztásra kerülhetnek az irodával, szaktanácsadóval, vagy egy másik géppel (DisplayCast funkció), amely vagy ugyanazon a táblán vagy bárhol máshol dolgozhat. A rendszer végén pedig az SMS irodai szoftver áll, amivel más gyártók kezelőfelületeinek adatait is összefésülhetjük az InCommandokból származó adatokkal, hogy teljes és feldolgozott képet kapjunk az elvégzett munka részletiről.

Agfiniti

Mit tud az InCommand a vetési műveletek kapcsán?

Az InCommand kezelőfelületek teljesen ISOBUS kompatibilisek. A legújabb V3 feladatvezérlő (task controll) akár 144 szakaszt tud lekezelni a külső gyártó vezérlőjével. Hazai környezetben többféle vetőgépgyártó termékéhez kapcsolva bizonyított már: Väderstad, Horsch, Kverneland, Pöttinger.

InCommand

Az InCommand kezelőfelületek teljesen ISOBUS kompatibilisek

Az InCommand az ISOBUS vezérlésen és szakaszkezelésen túl egyéb extra funkciókkal is kiterjeszthető vetés tematikában, melyeket hazai környezetben mind felszereltek már leginkább hagyományos, alapkivitelű John Deere vetőgépeken:

• Differenciált tőszámmal való vetés

• Sorról sorra és akár magról magra történő vetésellenőrzés (Prescision Planting Wave Vision ultrahangos szenzorra-)

• Kanyar kompenzációval ellátott elektromos vetőelemekkel, melyek extra karbantartást sem igényelnek. Szemben a lánchajtással és kuplungokkal.

• Hidraulikus leszorítóerő-szabályozó rendszerrel, ami egységes kelést, magasabb hozamot biztosít azokon a területeken is, ahol táblán belül változó a talajtípus.

vetés

Az InCommand számos vetést segítő funkcióval bír

Ezen a fejlesztések nagy része a legtöbb meglévő vetőgépre felszerelhető. Bevezetésük nem igényel munkagéppark cserét, hanem elegendő a meglévő eszközre illeszteni. Gondoljon bele, ezek messze kisebb beruházást igénylő funkciók, mint egy teljes munkagéppark cseréje.

Sokakban él az a téveszme, hogy a helyspecifikus gazdálkodáshoz 10 -20…100 millió Ft alatt neki sem lehet állni. Kérjen ajánlatot az Ag Leader rendszerekre akár most, és meg fog döbbeni, hogy milyen alacsony beruházási költséggel érhetők el a legújabb technikák.

A jövő profit alapú gazdálkodási lehetőségei pedig elérhetőbbek mindenki számára, mint az a köztudatban van.

InCommand

Nem igaz, hogy a helyspecifikus gazdálkodás csak hatalmas összegből valósulhat meg

Az InCommand illeszthető még permetezőkhöz, műtrágyaszórókhoz, kombájnokhoz hozammérésre. Győződjön meg személyesen a sokoldalúságról az AGROmashEXPO G pavilonjában, a passzázs átjáró melletti standunkon, vagy keresse telefonon precíziós gazdálkodási tanácsadóinkat:

Tel.: 06/20-336-60-02
Viszonteladóink listáját megtalálja honlapunkon: www.robotpilota.hu

Robotpilóta Magyarország Kft – Ag Leader termékek hivatalos importőre