Tavaszi gépbeszerzés az AGROTHON KFT.-től!

7 érv, hogy az AGROTHON KFT.-t válasszák:

 1. Prémium minőségi permetezőt ajánlunk versenyképes áron
 2. 3 év garanciát adunk a permetezőinkre
 3. Szakmai segítséget nyújtunk minden helyzetben
 4. Több éves permetezési tapasztalattal rendelkezünk
 5. Rengeteg elégedett partner
 6. Bármikor elérhetőek vagyunk
 7. Dinamikusan fejlődő cég vagyunk

Partnereink egyre inkább a nagyobb tartálytérfogatú, hasmagasságú és keretszélességű permetezőgépeinket keresik. Kínálatunk a 600 literes függesztett gépektől a 6000 literes vontatottig és önjáró permetezőig terjed keretszélességben, pedig 12 métertől 28 méterig. A gazdálkodók szerint a permetezőgép "lelke" a keret: A gyártó saját fejlesztésű 3D-s lengéscsillapításával egészült ki a híresen stabil és robusztus keret. Minden eszközt egyedileg testre tudunk szabni, hogy valamennyi felhasználó valóban a saját igényeinek megfelelő munkagépet kapja.

permetezés

Permetezőinkre jellemző:

 • Kezelőbarát felület
 • Tökéletes súlypont kialakítás
 • Ergonomikus elrendezés
 • Minden permetezőnk beilleszthető a precíziós gazdálkodásba
 • Vegyszertakarékos tervezés
 • Innováció

Még több információ: https://agrothon.hu/permetezni-igy-is-lehet/

A hazai piacon a legnépszerűbb változat, a Revolution 3000/24 vontatott szántóföldi permetező Hazai Termékfejlesztési Díjban részesült. A gép egyetlen ISOBUS-csatlakozón keresztülkapcsolódik az üzemeltető traktorhoz. Amennyiben a gazda nem rendelkezik ISOBUS-rendszerű eszközzel, akkor a gyártó által ajánlott Müller-Elektronik termináljai közül tudunk ajánlani, és az ISOBUS-csatlakozót is beépítjük a traktorba.

Képes akár szórófejenkénti GPS szakaszolásra is. Vario Select üzemmód révén pedig változó sebesség esetén is állandó cseppmérettel tud permetezni. A korszerű permetezés lényege, hogy minél kisebb szerveszteséggel érjük el a tökéletes borítást. Ehhez tökéletes csepp méretet kell képeznünk, ami alapvetően befolyásolja a permetlé hasznosulását.

vontatott permetezőgép

Ajánlataink között kis és nagy gazdaságok is egyaránt megtalálják a megfelelő felszereltséget, akár szántóföldi akár gyümölcsös termesztésről legyen szó, mert a tökéletes permetezőgép nem luxus.

Az ECO LINE vontatott permetező a kisebb gazdaságok tökéletes választása. Rendkívül kedvező ára ellenére nem kell lemondani a minőségi és gyors munkavégzés öröméről. Nagyobb testvéreivel együtt az ECO LINE gépcsalád is ugyanazon gyártási minőségben készül és ugyanannyi figyelemben részesül a minőségellenőrzések során.

ALAPFELSZERELTSÉG:

 • 2000, 2500 vagy 3000 literes polietilén permetlétartály
 • Munkaszélesség: 15 méter (4 szakasz), 18 méter (4 elektromosszakasz)

Permetezőinket egyedi felszereltséggel, hitelkonstrukcióban 3 év GARANCIÁVAL kínáljuk partnereink számára.

További információval keressenek bennünket www.agrothon.hu oldalon, vagy telefonon

Körmendi Tamás
06-30/361-9004
AGROTHON KFT.

További gép ajánlataink: www.agrothon.hu/termékeink

mezőgazdasági gépek, alkatrészek