"Akkor Maja kell nekem!"

– kiált fel a gazda, ha meghallja, hogy mi mindent tud álmai dolgozója... Aki – egy őszinte hozzászólás szerint –feleségnek sem lenne utolsó, feltéve, ha létezne ilyen.

A munkaerőhiány terén tapasztaltabb termelők azonban gyorsan kitalálják, hogy Maja csakis gép lehet!

Az Ön legszorgalmasabb dolgozója: Weremczuk Maja Automatic

A kertészetek őrszemeként is emlegetett Auditker Kft. a Weremczuk Maja Automatic betakarítógép "személyében" most is egy olyan eszközt mutat be az ültetvényes gazdáknak, amely nagy segítséget jelenthet így, szüret előtt – és a munkaerőhiány kellős közepén.

Természetesen nem lehet teljes a bemutatkozás egy kiváló vizsgával záródó gépteszt nélkül, amelyet most videón keresztül mutatunk be – és megragadjuk az alkalmat, hogy meghívjuk a gazdálkodókat a Weremczuk Maja Automatic betakarítógép országjáró turnéjára.

A kifejezetten magyar igényekhez fejlesztett meggybetakarító gép minimális emberierő-szükséglet mellett dolgozik, ami számszerűsítve azt jelenti, hogy a Maja Automatic mellé elég 3 munkás plusz a traktoros, de

a legújabb kivitel már elérhető az Auditker távirányítású traktor technikájával is, így a traktoros egyidejűleg lehet a rázómester is a rázógépre szerelt kamerának köszönhetően

– amellyel még tovább csökkenthető a munkaerőigény!

Egy óra alatt 60-80 fa rázására képes, így az egységgel intenzív gyümölcsösben körülbelül 0,5-0,7 hektár terület betakarítása valósítható meg naponta.

A gép a tisztítást követően M 10-es rekeszekbe gyűjti a gyümölcsöt, ugyanakkor alapfelszereltségként rendelkezik hidraulikus konténerkezelő rendszerrel, ami megkönnyíti a feldolgozóipar kiszolgálását.

A Maja hajlított ponyvás gyümölcsrázógép vastagabb törzsű fák esetén is használható!

A prémium kategóriát képviselő Maja Automatic egy olyan elérhető áru meggyrázógép a lengyel Weremczuk gyárból, ami képes megreformálni a hazai gyümölcsbetakarítást.

Nem lehet gond többé, ha a gazdának idősebb meggy, szilva ültetvénye van, a Maja gyümölcsrázógépet pontosan ilyen körülményekre fejlesztették ki.

Az Auditker Kft. szívügyének tekinti a hazai gyümölcstermesztés hatékonyabbá tételével a magyar gazdák versenyképességének megőrzését. Nekik köszönhető, hogy egy ilyen technikai újítást jelentő gép az idei évtől nálunk is megjelenhet. Az Auditker Kft. és a Weremczuk vállalat közös projekt keretében fejlesztették a Maja rázógépeket kifejezetten a magyarországi körülményekre. – Így született meg a MAJA gyümölcsrázógép magyar változata, amelyet a vastag, akár 30 cm-es törzsű gyümölcsösökben is bátran ajánlanak.

Maja Automatic a gyümölcsösben – fotó: Auditker Kft.

A Maja Automatic hajlított ponyvás gyümölcsrázógép a lengyel Weremczuk vállalat korábban már jól bevált sorozatának legújabb modellje, amely magában foglalja a tisztítóegységet is.

A vibrációs elven működő kar a fa törzsét átkarolva károsodás nélkül rázza le a gyümölcsöt, ami a kocsányától elválva a lombkorona alatt kihúzott ponyvára kerül. A visszacsévélés után a gyümölcs a futószalagra jut, majd továbbítódik a rekeszekbe. Így a rázást követően a gyümölcs a szalagról már tisztított állapotban közvetlenül a rekeszekbe kerül, készen arra, hogy eljusson a vevőhöz.

A hajlított ponyvaszerkezetnek köszönhetően a gyümölcs a ponyvára érve kevésbé sérül, ütődés mentes lesz, a szinte 100%-os rázás mellett egy nagyon jó minőségű, tiszta terméket produkál.

A Maja Automatic gépeknek mindössze 35 LE a vonóerőigénye.

Az erős és masszív kivitelű gép jól manőverezhető, a hátsó forgó kerekek a traktor kabinjából kormányozhatóak. A rázóegység önállóan is állítható, az üzemeltetési finomhangolásnak köszönhetően pedig még pontosabban alkalmazkodhat a gép az ültetvény fáihoz.

Részletesebb műszaki paraméterekért kattintson az Auditker Kft. Maja Automatic leírásához.

Tudja, mi a legfontosabb a fent felsoroltakon túl? – A Maja ára is baráti!

Amellett, hogy a gép megannyi pozitív paraméterével a gyümölcstermesztés egyik leghatékonyabb eszköze lehet, az ára szintén meggyőző lesz. Nem árulunk el titkot ezzel, de a hasonló tudású gyümölcsrázógépek árának mindössze a fele lesz.

„Hiszem, ha látom!” – Tegyen egy próbát, és higgyen a szemének!

Csatlakozzon hozzánk országjáró körútra, ahol június és július hónapban gyümölcsösökben teszteljük az új Maja Automatic hajlított ponyvás rázógépet.

A Bemutatók pontos helyszínéért és további részletekért KATTINTSON IDE, vagy hívja a +36 30 819 0420 telefonszámot!

Lehet a betakarítás stressz helyett élmény is!

Hozza magával kollégáit, szakembereit, akikkel részese lehet egy ilyen újdonság tesztelésének. A Maja gépek júniusi gyakorlati bemutatójára az Auditker Kft. munkatársai várják szeretettel!

Élmény a betakarítás! – fotó: Auditker Kft.