Ízelítőként ajánljuk a katalógus oldalairól:

A ROTO CUT aprítószerkezetes bálázók gazdaságos kihasználhatóságot és jövedelmezőbb üzemeltetést biztosítanak. Az aprítóberendezéssel egy tökéletes "szecskázós" bálázót alkotott a CLAAS. A terményt rövidebb és apróbb darabokra szeletei a szerkezet, így jobb a takarmány minősége és emészthetősége.

Az aprókések igénybevétele óriási  - ezért kopásuk is nagy és így ezek az egyedi formájú kések folyamatos karbantartást igényelnek.

A hatékony és gyors utánköszörülés érdekében kifejlesztette a CLAAS az AQUA NON STOP névre hallgató profi, félautomata köszörűjét. A képre kattintva tájékozódjon az akciós késélezés áráról!

A hozamtérképezés működése:

A termény a kombájn magfelhordójába kerül, ahol az érzékelők jelzik a termény nedvességtartalmát és a terméshozamot. Az AgLeader Integra vagy Versa monitorok pedig rögzítik a hozam és nedvességtartalom információit.

A hozamtérképezés előnyei:

  • Még pontosabb hozam adatok
  • menet közbeni hozam összehasonlítások,
  • Jobb hibrid/fajta választás lehetősége
  • Alaposabb teljesítményelemzés
  • Betakarítás automata szakaszolással
  • A betakarított sorokról és a teljes területről is pontos adatokat kapunk

A komplett hozamszett árakért kattintson a képre és nézze meg a katalógus részletes, akciós ajánlatát.

Az Axiál Kft. ebben a hónapban csúcskategóriájú Michelin kombájn gumiabroncsait kínálja verhetetlen áron!

A Michelin márkán kívül nagy szabású akciót hirdet a Kleber és Taurus márkák gumiabroncsaira is, amelyeket most csábító, plusz ajándék akciókkal is kombinál! Érdemes kattintani és megnézni az ajándékokat, valamint az akciós ajánlatokat a munkacsúcsok beállta előtt!

Sok kicsi, sokra megy!

Az Axiál számos kisértékű alkatrészt, gépet berendezést és eszközt akciózott le a közelgő munkadömping beállta előtt. Amíg van ideje, addig járja végig a műhelyét és mérje fel, hogy mit kell beszerezni, pótolni, javítani! Segítségért KATTINTSON IDE!

Kattintson a képre és töltse le a teljes kiadványt!Az AXIÁL ajánlata az akció időtartama alatt (2015. június 30-ig) történő megrendelésekre, illetve a készlet erejéig érvényes.