Új telephelyet nyitott a Magtár Kft. Szekszárdon. A mintegy 100 négyzetméteres irodahelyiség, a 150 négyzetméteres, kétszintes raktárhelyiség, valamint az egyszerre akár 3 traktor javítására alkalmas szervizműhely a Magtár Kft.-től a megszokott magas minőségű szolgáltatásokkal várja ügyfeleit.

A videóban látványos légifelvételen is megtekinthető a telephely – fotó: Agroinform.hu

A Magtár Kft. eddig is elérhető volt a régióban, de Szolnok és Hajdúnánás után most már Szekszárdon is állnak a gazdálkodók rendelkezésére. Az új telephellyel a környéken is elérhetővé válnak a legmodernebb, mezőgazdasági gépesítési technológiák, Magyarország meghatározó finanszírozási intézeteinek segítsége, gyors szervizszolgáltatás, valamint több millió alkatrész cikkszámhoz történő, szinte azonnali hozzáférése.

Az átadóünnepségen részt vett Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese is, aki köszöntőjében kiemelte, hogy a mezőgazdasági gépek értékesítése az előző év azonos időszakához képest 3 százalékkal, 134 milliárdra nőtt.

A szalagátvágás pillanatai – fotó: Agroinform.hu

A Magtár Kft. a szántóföldi növénytermesztés valamint a szálastakarmányozás gépei mellett már a kezdetektől önálló egységként működteti öntözési irodáját, így az öntözéstechnológiával is közelebb tudnak kerülni a környékbeli gazdálkodókhoz. A vállalat életében ugyancsak fontos mérföldkő, hogy az elmúlt évben már a precíziós gazdálkodás is megjelent kínálatukban.

Az új telephely komplex szolgáltatást nyújt, hiszen a megvásárolni kívánt gépet a gazdálkodók a helyszínen ki tudják próbálni, akár gyakorlati munkavégzés közben is. Valamint a teljes gépkínálat, és a berendezésekhez tartozó alkatrészellátás mellett magas színvonalú szervizszolgáltatással is állnak a gazdák rendelkezésére.

További információkért keresse bizalommal a Magtár Kft. munkatársait.