2019 januárjától a Valtra, a T- és S-sorozatú traktorait az V. szintű emissziós előírásokat kielégítve gyártja. A Valtra N-szériájú traktorok közül az N174-es modell előírásoknak megfelelő gyártása tavasszal, az N134-es modell új emissziós besorolású verzióját pedig ősszel kezdik gyártani. 

Az új traktormodelleket az új LFTN-D5 AGCO motor hajtja majd, amelyek SCR (szelektív katalitikus redukciós) technológiával működnek. Az N- és T-szériába szerelt motorokban nincsen kipufogógáz-visszavezetés. Az S-szériában az EGR (kipufogógáz visszavezető) szelepérték 15 % alatt marad.  Az N-, T- és S-szériák V. szintű emissziós előírásoknak megfelelő modelljeinek formatervezése a kipufogógázok utókezelés nagyobb rendszeréhez lesz igazítva.

Az N-, T- és S-szériák SmartTouch modelljeire most egy második terminál is rendelkezésre áll. A terminál a vezetőfülkében tetszés szerinti helyre szerelhető. Az ISOBUS munkaeszközhöz vagy nyomkövetéshez, területmenedzsmenthez illetve külső kamera kijelzőjeként szolgálhat. Ugyanez a terminál opcióként rendelkezésre áll az N- és T-széria Active és HiTech modelljeire.