A VIKING mobil osztályozógép ráadásul hazai gyártásban készül, elsősorban a kis- és közepes vállalkozások számára előnyös, mert mobil, könnyen szállítható, kerekekre szerelt sík vibrációs osztályozó gép, amely elsősorban föld, építési törmelék, komposzt, dolomit és egyéb hulladékanyagok feldolgozására, osztályozására tökéletesen alkalmas.

VIKING osztályozógép tőzeges föld osztályozása közben

VIKING osztályozógép tőzeges föld osztályozása közben (Magyarország, Osli) – fotó: Norsk Service Hungary Kft.

Az elmúlt évek viszontagságai az élet minden területén nyomot hagytak, és hagynak is a mai napig. Komoly feladat volt számunkra, hogy időben és költséghatékonyan tudjuk átszervezni a beszállító láncainkat, igyekeztünk megelőzni az esetleges gyártási nehézségeket. Az első negyedévben sikerült minden helyzetre megoldást találnunk és bártan kijelenthetem, hogy zavartalanul folyik a gyártás a letenyei gyárban.

A megrendelés leadását követően, reális határidőn belül (6-8 hét) képesek vagyunk a VIKINGET leszállítani, ráadásként ár-érték arányban továbbra is rendkívül versenyképesek vagyunk mind a hazai, mind pedig az európai piacon. Magyarországi ügyfeleink számára legnagyobb előnyünk mindezek mellett a hazai gyártás, a megbízható szerviz- és alkatrészháttér.

VIKING osztályozógép sorozatgyártás

VIKING osztályozógép sorozatgyártás (Letenye, Benkő Fém) – fotó: Norsk Service Hungary Kft.

Egyre több elégedett vásárlót köszönthetünk körünkben és nagy örömmel tölt el, hogy a 125. legyártott VIKINGET „otthoni terepen", Zalaegerszegen értékesítettünk, a NasteBau Kft-nek. 2021-től, az értékesítési munkánk sikeréhez az MP Munkagépek csapata is nagyban hozzájárul. Ügyfélorientált és megbízható partnerként értékesíti a gépünket Magyarországon, amelyet a partnerek visszajelzése támaszt alá. Nagyon fontos volt számunkra, hogy olyan szakember támogassa a hazai értékesítésünket, aki a mi elveinket vallja és az üzletkötést követően sem hagyja magára a vásárlókat, hanem időről-időre érdeklődik a tapasztalatokról.

A 125. VIKING osztályozógép átadása 2022. 05. 13-án

A 125. VIKING gép átadása Letenyén Kovács Dezső vevő, Benkő Lajos gyártó és Maróthy Tamás Ügyvezető jelenlétében 2022. 05. 13.-án – fotó: Norsk Service Hungary Kft.

A jövő szempontjából fontos megemlíteni, hogy a pályázati támogatások tekintetében is új dimenzió nyílt. A támogatásoknak köszönhetően, nagyon sok kis- és középvállalkozás jut új gépekhez, de a beadási feltételek továbbra sem egyszerűek. Csapatunkat éppen emiatt külsős pályázatíró stáb is erősíti, így gyakorlatilag pár telefonhívással és adategyeztetéssel elérhető a dízelmotoros vagy az elektromos VIKING, bárki számára.

Biomassza osztályozás - nagyüzemi teljesítmény Tatabányán

Biomassza osztályozás - nagyüzemi teljesítmény Tatabányán – fotó: Norsk Service Hungary Kft.

Elmondható, hogy a pályázati kiírások nagy százaléka már most is az újrahasznosítás köré épül, és véleményem szerint a továbbiakban ez az arány csak nőni fog. Nem csak a környezeti tényezők, hanem a költségek minimalizálása és a felhasználható nyersanyag azonnali rendelkezésre állása is indokolja ezt. Bizakodó vagyok a jövőt illetően, hiszen a VIKING osztályozógépünk tökéletesen megfelel ezeknek feltételeknek.

Íme egy videó a komposzt osztályozásáról a VIKING géppel:

További videóinkat az MP munkagépek Youtube-csatornáján tekintheti meg.

Cégünk online felülete is új megjelenést kapott. Megújult weboldalunk a mai kor igényeinek megfelelően, három nyelven mutatja be a 3. generációs VIKING tudását és hatékonyságát. Jelenleg magyarul beszélő értékesítési kollégát, partnert keresünk Romániából és Szerbiából, ezekben az országokban is bővülni szeretnénk.

Bízom benne, hogy régi és új ügyfeleink elégedetten kattintanak az új oldalra, forduljanak hozzánk bizalommal: https://eydescreen.com/hu/

Maróthy Tamás
ügyvezető igazgató
Norsk Service Hungary Kft.