Megay Oktáv Tamás, a Bodrogközi Kertészeti Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület és a Bodrogközi Kertészeti Nonprofit Kölcsönös Növénybiztosító Egyesület elnöke elmondta, hogy a nyereményjátékban azok vehettek részt, akik az egyesületeiknél kötöttek növénybiztosítást az elmúlt két hónap folyamán.

Számos biztosításkötés történt, sokan vettek részt a játékban, amely valószínűleg nem csak az értékes nyereménynek köszönhető, hanem annak is, hogy az elmúlt időszak időjárási viszontagságai mellett egyre többen érzik, hogy a megélhetésüket jelentő növények védelméről gondoskodni alapvető fontosságú. Mostanra felértékelődött a növénybiztosítás szerepe, már azok is kötnek, akik korábban szkeptikusan legyintettek rá.

A sorsolás természetesen közjegyző és sorsolási bizottság jelenlétében zajlott, akik mindent rendben találtak. Mindezt az alábbi videón is megtekintheted, Gaál Noémi televíziós személyiség, aki az időjárásjelentéseivel vált közismertté, és a nyeremányjáték háziasszonya volt, bemutatta a permeteződrónon kívül kisorsolt egyéb eszközöket is, egy időjárásállomást, egy mini drónt, egy fűnyírót, egy akkumulátoros metszőollót, egy motoros háti permetezőt, valamint egy fűkaszát.

A nyeremények boldog nyerteseinek neveit a videóból ismerheted meg. Érdemes megnézni, hátha te is köztük vagy! Valamennyi nyertesnek gratulálunk!