2017-ben a hazai internetező felnőtt lakosság 61 százaléka rendelt már online, évről évre növekszik ez az arány. Az okostelefonnal rendelkezők közül tíz emberből nyolc vásárol az interneten. Alkatrészt, kéziszerszámot, karbantartó anyagokat webshopból? Nyugodtan, a webshop.axial.hu a megszokott AXIÁL-minőséget biztosítja!

Modern ember webről rendel

Ahogy az idézett kutatásból is látszik, mára hazánkban is megkerülhetetlen értékesítési csatornává vált az „online piactér”. A webáruházak egyre szélesebb termékkört kínálnak, sokszor a bolti árszintnél kedvezőbben.

Axiál

webshop.axial.hu

• Webáruházunk harminc termékkategóriájában több mint 23 ezer termék érhető el. Keresési lehetőség katalógusszám, axiálos cikkszám, illetve szabad szavas megnevezéssel.

• Személyes, telephelyi átvétel mellett, a Magyar Posta Zrt. a szerződött kiszállító partnerünk. Csomagját kérheti házhoz szállítva, vagy csomagautomatába, ahogy Önnek kényelmesebb.

• Fizetésre is különféle módozatokat kínálunk:

o Utánvét – a futárnak fizetnek a csomag átvételekor, illetve telephelyi átvétel esetén a boltban

o On-line bankkártyás fizetés – webáruházunkban a K&H Bank biztonságos rendszerén fizethet bankkártyával. Ilyenkor a bank weblapjára irányítja a rendszer, ahol a jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosított tranzakcióval fizethet. (A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.)

• A törvényben meghatározott feltételek mellett a fogyasztó élhet az elállás jogával!

Axiál

A nagyításhoz kattintson a képre.

Bátran vásároljon a webshopon keresztül!

A webshopos rendeléssel sok időt, energiát spórolhat!

• AKCIÓ kiadványunkban szereplő tételek villámgyorsan megrendelhetők a webáruházban. A képre kattintva máris a kosárba kerül a kiválasztott cikk.

• Ha nehéz beazonosítani egy-egy alkatrészt, boltos kollégáink, alkatrészes területi képviselőink telefonon, e-mailen keresztül is tudnak segíteni, ilyenkor sem kell lemondani a webes rendelésről.

• A beazonosításban sokat segíthet egy fénykép, vagy a szóban forgó alkatrészről leolvasható azonosítók, kódszámok ismerete, illetve mindenképpen szükség van arra, hogy milyen típusú, évjáratú, alvázszámú géphez kell. Ez személyes érdeklődés esetén is meggyorsítja az ügyintézést.

• Mindenkinek más és más jellemző fontos, van, aki eredeti alkatrészekkel dolgozik szívesebben, mások inkább az árat nézik. Webshopunkban mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

• Ha nem megfelelő terméket rendelt, az sem probléma! A törvényi szabályozásoknak megfelelően 14 napos elállási jogot biztosítunk! Webáruházunk felületén tájékozódhat ennek pontos részleteiről.

Ne feledje, 2017. november 24-25-26. Black Friday az AXIÁL-nál! Látogasson el a webshop.axial.hu oldalra, és vásárolja meg sorban állás nélkül a kiszemelt termékeket!