A CHH Műszaki KFT-hez érkező megkeresések egy része új ajánlatkérőktől érkezik, másik része a visszatérő ügyfelek új beruházási igényei. Az elképzelések megfogalmazása, pontosítása után cégünk testreszabott, egyedi gépsorok specifikálásával ad személyre szabott ajánlatot. A kezdeti lépésekben nagy jelentősége van a helyszíni felmérésnek, a látványtervek elkészítésének.

Fontosnak tartjuk a megfelelő főgépek kiválasztását a feldolgozó kapacitásra. Amit ígérünk, azt tudják is a gépeink! A gépek telepítését, technológiába foglalását a technológiai tervek alapján végezzük, amelyhez hozzátartoznak azok a gépkiegészítők, acélszerkezeti gyártmányok, amelyek nélkül a gépek önálló működése nem lehetséges.

laboratórium

Amennyiben a megkeresés tárgya olyan újszerű feladat megoldására irányul, amely nem rutin számunkra, kézenfekvő és hatékony támogatást nyújt a telephelyünkön meglévő anyagvizsgálati labor. A labor tevékenység megbízhatóbb gépválasztást, méretezést és megoldást garantál még a konkrét árajánlat elkészítése előtt – fotó: CHH Műszaki KFT.

Labor

A CHH Műszaki KFT győri telephelyén anyagvizsgálati tesztlabort működtet, ami a gépekhez szükséges felszereltség és megfelelő specifikáció meghatározását is megkönnyíti. Az ügyfelektől beérkező mintákat a speciális osztályozási cél szerint a következő Cimbria laborgépekkel tudjuk tesztelni:

  • DELTA 101 síkrostás tisztítógép, JKF mobil filterrel

  • HEID labor szelelő
  • HEID labor triőr

  • HEID labor fajsúlyszeparátor

  • SEA teljes színképes elektronikus osztályozó (színosztályozó)
  • Moduflex töltőcső

Az anyagvizsgálat során, a feladat ütemezését követően meghatározzuk az adott terményhez megfelelő laborgépet és felszereltségét, amellyel ezek után elvégezzük az osztályozást. A teszteredmények kiértékelése után, az osztályozási feladat megoldása érdekében arra a gépre adunk ajánlatot, mellyel az ügyfél optimálisan és költséghatékonyan éri el célját.

CHH Műszaki KFT

 

 

 

 

e-mail: info@chh.hu

tf: +36 96/ 527-357

további infó: www.chh.hu

MAGTISZTÍTÁS, SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK, SZÁRÍTÁS, ELEKTRONIKUS OSZTÁLYOZÁS, TÁROLÁS, PORELSZÍVÁS, KULCSRAKÉSZ ÜZEMEK