A legnépszerűbb összeállítás a +/- 2cm pontosságú System 250 RTK automata kormányzási rendszer. A csomag részét képező új fejlesztésű, AES-35 kormányautomatika a hidraulikarendszerbe épített kormányművek pontosságával képes vezetni valamennyi erő- vagy betakarítógépet, ráadásul egyszerűen átszerelhető egyik gépből a másikba.

Monitor tekintetében az X25 fantázianevű 20 cm-es kijelzőmérettel rendelkező egységet kínálnak hozzá, mely számos munkagépet képes akár ISOBUS-on, akár Topcon munkagépvezérlő egység használatával szakasz-, vagy dózisszabályozni, illetve kombájnban történő felhasználás során hozamtérképezésre is használható.

Az RTK jelvételért szintén egy új fejlesztésű dualSIM modem felel, mely egyben a monitor mobilinternet ellátását is biztosítja, mely így távolról elérhető kezelési kérdések esetére. A beépítés, kezelői oktatás és első éves RTK jelvétel szintén részét képezi a csomagnak.

System 250 RTK csomag ára: 3.995.000 Ft+ÁFA

Topcon

A legnépszerűbb összeállítás a +/- 2cm pontosságú System 250 automata kormányzási rendszer

A rendszer mobilizálhatóságát kihasználva sokan használnak több gépen egy komplett rendszert. Ezen Topcon előkészített gépek most kedvező áron fejleszthetőek teljesértékű komplett rendszerré X25 ISOBUS képes monitorral, AGI-4 RTK antennával, távfelügyeletet lehetővé tevő új generációs dual SIM modemmel és AES-35 kormányautomatikával. A csomag tartalmazza az első éves RTK jelvételt.

System 250 RTK rendszer kiegészítés: 3.250.000 Ft+ÁFA

Topcon

AES-35 kormányautomatika, X25 monitor és AGI-4 dual SIM modem

A Topcon folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően megjelent az egykoron méltán népszerű X30 monitor utódja, melynek hardvere kategóriájának csúcsát képviseli. Az új funkciók a fejlesztési és tesztelési folyamatokat követően folyamatosan válnak elérhetővé. Az újdonságok egyik első hírnöke, a méltán népszerű automatikus táblavégi forduló már elérhető és díjmentesen kipróbálható egy hónap erejéig. A csereakció további előnye az új monitorral járó két év gyári garancia is.

X35 monitor csere akció 750.000 Ft+ÁFA X30 monitor beszámításával.

Topcon

X30 és X35 monitor

Az akció 2018. november 15-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. További információ az AgroPilot Kft. honlapján található.