A BMC (British Motor Corporation) teherautói 2021. áprilisától a magyar piacon is elérhetőek a Tendix Truck Kft. kínálatában.

A BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Törökország egyik legnagyobb teherautó és harcászati gépjárműgyártója több mint 50 éves gyártó tapasztalattal büszkélkedhet. A NATO egyik meghatározó beszállítójaként, illetve a világ egyik legnagyobb védelmi célú gépjárműgyártójaként már több mint 80 országban és mindegyik kontinensen bizonyított.

BMC teherautó mezőgazdasági szállatásra

Teljesen lefedi a mezőgazdasági szállítási igényeket – fotó: Tendix Truck Kft.

A kiváló mérnöki képességekkel és fejlett gyártási technológiával kifejlesztett prototípusok összes teljesítménytesztjét a nemzetközi szabványoknak megfelelően hajtják végre.

A BMC a 2018-ban rendezett hannoveri IAA haszonjármű kiállításon rántotta le a leplet legújabb nagyhaszonjármű családjáról, amely a Tuğra nevet kapta. A BMC első körben a távolsági áruszállításra, a nemzetközi árufuvarozásra és az építőipari alkalmazásokra alkalmas modelleket mutatta be Hannoverben. A Tuğra formaterve olyannyira karakteresre sikerült, hogy már messziről jól felismerhető és azonosítható. Nem utolsósorban nem hasonlít semmilyen más európai gyártó modelljére sem.

BMC TGR 1846 vontató, az ön vállalkozása szolgálatában.

Maximalizált gazdaságosság! Maximalizált kényelem!

Az új Tugra nyerges vontatók ötvözik a gazdaságosságot, a teljesítményt és a kényelmet.
Ha ön egy karizmatikus, egyedi megjelenésű gazdaságos és kedvező feltételek mellett elérhető teherautót keres, akkor válassza BMC Tugra nyerges vontatót, amely teljesen lefedi a mezőgazdasági szállítási igényeket!

BMC Tugra vontató

BMC Tugra vontató – fotó: Tendix Truck Kft.

A Tuğrát elsősorban a hűtőmaszk széles rácsai teszik igazán karakteressé, de szintén szokatlanul hat az ajtók kivágása a kabin oldalán. A vezetőfülke ugyanakkor már nem extravagánsnak, hanem sokkal inkább elegánsnak és letisztultnak nevezhető.

Mit kínál önnek a TUGRA nyerges vontató?

  • Tágas és rendkívül kényelmes kabin!
  • FPT (Fiat power train) CURSOR ENT 11 erőforrás!
  • Kimagasló manöverezhetőség!
  • ZF 12 TX 2211 TO automata váltó, 12 előre és 2 hátrameneti fokozattal!
  • 2 év garancia! Kilométerkorlátozás nélkül!

További információkért látogasson el a cég weboldalára!

Cenntro elektromos kihaszongépjárművek készletről

A Tendix Truck Kft. elektromos kisteherautó üzletágát 2022. januárjában indította el, mert a cég hiszi, hogy a rövid távú szállítási feladatok elvégzésére az elektromos autózás egy igazán hatékony és gazdaságos megoldás lehet a mezőgazdasági vállalkozások számára.

A Cenntro tartóssága és megbízhatósága messze meghaladja végfelhasználóinak igényeit és elvárásait, ami azt jelenti, hogy mindenkor hadra fogható. Egyszerűen, akár otthoni hálózatról is tölthető. Az akkumulátorok 5 év garanciával rendelkeznek.

Cenntro elektromos szállító jármű

Egy fejlődő mezőgazdasági vállalkozásban tökéletesen helytállóak a Cenntro kishaszongépjárművek – fotó: Tendix Truck Kft.

A könnyű és masszív karosszériakialakítás biztosítja a Cenntro kiváló teljesítményét és kiváló teljesítmény-súly arányát, amely kivételes hasznos teherbírást és teljesítményt biztosít. A Cenntro erős acél alvázával és korrózióálló karosszériájával szállít.

Szigorú ütközéses teszteken ment keresztül az európai szabványoknak való megfelelés vagy azok meghaladása érdekében, és így a Cenntro napról napra rászolgál a bizalomra.

Mezőgazdasági szállítási használatra

A Cenntro erős acél alvázával és korrózióálló karosszériájával szállít – fotó: Tendix Truck Kft.

A Tendix Truck Kft. elektromos autói károsanyag-kibocsátása nulla, ez a környezetünk megóvásának alapja. Környezetbarát megoldássá teszi az autózást, és mind a védett belvárosokba, mind pedig zárt terekben lehetővé teszi használatukat.

A Cenntro elektromos haszongépjárművek különösen költséghatékony üzemeltetést tesznek lehetővé a mai üzemanyagárak mellett.

Hatékony

Más gáz- vagy dízelplatformról átalakított személygépkocsikkal vagy teherautókkal ellentétben, amelyek nehézkesen működtethetők, a Cenntro könnyű és aerodinamikus karosszériáját az alapoktól kezdve tervezték és építették. Az alvázát úgy alakították ki, hogy ne csak könnyű legyen, hanem tartós és merev is, hogy a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa az utasok számára.

Cenntro elektromos szállító jármű beltérre is

Környezetbarát megoldás: védett belvárosokba és zárt terekben is – fotó: Tendix Truck Kft.

Alacsony költségű karbantartás

A Cenntro alacsony költségű karbantartási és üzemeltetési költsége az adott osztályba tartozó más járművekkel összehasonlítva a kiadás 1/6 részét teheti ki.

A Cenntro meghajtása nagyon egyszerű. Nem rendelkezik sebességváltóval, motorral, hűtőrendszerrel vagy üzemanyagrendszerrel, ami azt jelenti, hogy nem igényel hűtőfolyadékot, motorolajat és sebességváltó folyadékot a szervizeléshez, valamint szűrőket és szíjakat sem kell cserélni. Az alacsony költségű üzemeltetési megtakarítások mellett a Cenntro moduláris felépítése egyszerű hozzáférést biztosít, és egyszerűsíti a karbantartást és a javítást, valamint rövidíti az alkatrészcsere idejét.

Egy fejlődő mezőgazdasági vállalkozásban tökéletesen helytállóak a Cenntro kishaszongépjárművek.

Az említett járművek megtekinthetőek a Tendix Truck Kft. vecsési telephelyén, tesztvezetéssel kapcsolatosan keresse a cég munkatársait bizalommal:

www.e-teherautok.hu
tendixtruck@tendixtruck.hu
+36 20 319 6429