A SISU POWER (korábbi Sisu Diesel ill. Valmet) motorgyárban tett látogatásunk alkalmával betekintést nyertünk a világ egyik legtökéletesebb mezőgép motorjának gyártástechnológiájába. A látogatás után a SISU POWER mérnökei bemutatták a motorfejlesztések új irányvonalait.
A VALTRA traktorgyárban példa értékű precizitással, és logisztikai rendszerrel találkoztunk, amikor megtekinthettük az „A La Carte” rendszerben épülő traktorokat. Az oktató centrumban a Valtra mérnökei előadást tartottak a hagyományos A, N, T szériás gépekről, valamint az újdonságnak számító Versu, Direct, S szériás traktorokról. A gyár saját tesztpályáján lehetőségünk nyílt kipróbálni egy T 202 Versu modellt, mely típus 2009 márciusától rendelhető.
Az új sebességváltóval szerelt típusok sokoldalúságát, előnyeit nyár folyamán a szántóföldön is bemutatjuk a magyarországi gazdáknak.

Sok fontos információval, hasznos , praktikus tapasztalattal érkeztünk haza. A látottak alapján nyugodt lelkiismerettel ajánljuk ügyfeleink részére ezt a skandináv precizitással és mentalitással fejlesztett, gyártott és az értékesítés után felügyelt traktormárkát.