Az Sz&B Agro Kft. standjánál járva Basa János Richárd ügyvezető mutatta be három standon a cég és a Michalak által kiállított gépeket. Sok fontos információt megtudhattunk a zöldségek magágykészítéstől kezdve a csomagolástechnikáig, hiszen mezőgazdasági- és zöldségfeldolgozó gépek széles kínálatával várták az érdeklődőket.

Bemutattak magágykészítőt, vetőgépet, palántázógépet, és a Dewulf magyarországi képviselőjeként egy burgonya magágykészítőt. A palántázógép káposzta és zeller palántázására alkalmas, 70 centi sortávon. Különlegessége, hogy egy ember két sort tud ültetni egyidejűleg.

Megnéztük az Agricola snt pneumatikus aprómagvetőgépet, ami alkalmas olyan aprómagvak vetésére, mint a répa, a hagyma, vagy a petrezselyem. Kiállították a Michalak hagymaszártalanitó gépének a prototípusát (ebből a gépből ezután indul a tömeggyártás), ahogy a Michalak kisebb gazdaságoknak szánt zöldségmosóját is. Görgős asztalt, és Michalak garatot is láthattuk.

A cég széles termékkínálattal rendelkezik a zöldségfeldolgozás területén is - a kiállításon megnézhettük a másik standján található háromszalagos fogadóbunkert, burgonya osztályozót, zöldségmosót, és polírozót, amelyek hosszú élettartammal és kiváló minőséggel rendelkeznek. Biztosított a folyamatos alkatrészellátásuk és szervizelésük is.

Az Sz&B Agro Kft. automata csomagológépek forgalmazásával is foglalkozik, egyéni igényeknek megfelelő széles termékpalettával segítve a zöldségtermesztés és értékesítés modernizálását.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a cég által forgalmazott gépekről, keresd őket az alábbi elérhetőségeken:

Sz&B Agro Kft.

6060 Tiszakécske, Tiszabög u. 64.

Weboldal: https://szbagro.com/

Telefon: +36 30 4498614

Email: basa.richard@szbagro.com

szbagro logó