Az Opall-Agri egy csehországi családi tulajdonban működő vállalkozás, akik Brno-tól északra gyártják kimagasló ár-érték arányú munkagépeiket. A termékpalettán megtalálhatók a függesztett és félig-függesztett váltvaforgató ekék, magágykészítő kompaktorok, szántáselmunkáló hengerek, szántóföldi kultivátorok, rövidtárcsák és a tavalyi évtől a talajlazítók. Az Opall-Agri Saturn IV kompaktorok használatával megvalósítható a kompromisszum mentes magágykészítés, akár aprómagok részére is.

A Busa Mezőgazdasági Gépgyár Bt. kampányt hirdet, melynek célja a mezőgazdasági termelés korszerűsítése. Ennek keretein belül a forgókapás magágykészítő alapgépek mérsékelt áron vásárolhatók meg, valamint a vásárláshoz kedvezményes hitel igénybevételére van lehetőség.

A KITE Zrt. 45 éves története a kutatás-fejlesztés és a töretlen fejlődés jegyében telt, a mezőgazdaság szolgálatában. A KITE immár 45 éve végez technológiai fejlesztést – és ezt a 45 éves munkát a jövőben is töretlenül folytatja. Napjainkban is olyan forradalmi újítások előtt áll a mezőgazdaság, amelyekhez megbízható, stabil és innovatív partnerre van szükségük a gazdálkodóknak.

A precíziós gazdálkodás elterjedéséhez szükséges szemléletváltozást nem lehet tovább húzni, különben lemaradunk. A KITE úgy gondolja, ez az igazi kihívás. Hadászi László, a KITE innovációs főigazgatója a „Precíziós gazdálkodás mint lehetőség a magyar mezőgazdaság számára” címmel tartott előadást a PREGA Konferencia gépesítéssel és szaktanácsadással foglalkozó szántóföldi szekciójában.

Tudta, hogy azért bűzlik a kipufogó füstje az üzemanyag szagától, mert az nem ég el rendesen? Ezzel pedig a már kifizetett üzemanyagot pazaroljuk el. De csak akkor, ha nincs benne EZ az üzemanyag komponens. A Biofriendly Green Plus® környezetbarát folyékony gyulladás- és égéskatalizátor tartalmú üzemanyagok károsanyag kibocsátása alacsony, növényi, állati, emberi egészségre való toxikus veszélyessége töredéke a jelenleg alkalmazott üzemanyagszabványokénak.