A kereskedelemben fellelhető szendvicspanelek egy része az Európai Unió tagországaiból érkezik hazánkba, de egyre nagyobb hányada magyarországi gyártók terméke.

Bizonyos esetekben, a gyártóval való direkt kapcsolat, a személyes szaktanácsadás elengedhetetlenül fontos, ezzel pénz és idő takarítható meg.

panel

A magyar gyártás lehetővé teszi a rövid határidők betartását

A szendvicspanelek típus szerinti megoszlása is változóban van a piacon. Az elmúlt években a növekvő műszaki követelmények miatt egyre inkább az ásványgyapotos és a PIR habos szendvicspanelek iránt nőtt meg a kereslet. A gyengébb műszaki tartalommal bíró, olcsóbb polisztirol (EPS) szendvicspanelek felhasználása kezd háttérbe szorulni. Ez köszönhető a már említett műszaki követelményrendszereknek: tűzállóság, hő- és hangszigetelési képességek, illetve a tudatos vásárlási szokások kialakulásának.

Metal-Sheet

Egyre inkább az ásványgyapotos és a PIR habos szendvicspanelek iránt nő meg a kereslet a magasabb műszaki elvárások miatt

A Metál-Sheet Kft. 2010 óta gyárt ásványgyapotos és 2013 óta PIR habos szendvicspanelt debreceni telephelyén. A termékek műszaki tartalmát, CE minősítéssel és magyar nyelvű teljesítménynyilatkozattal támasztják alá.

A cég szaktanácsadói a tervezés és a megrendelés folyamatában is segítséget nyújtanak, hogy minden esetben a lehető legtökéletesebb termék kerüljön felhasználásra.

Metal-Sheet

A Metál-Sheet Kft. szakemberei a tervezés és a megrendelés időszakában is szaktanáccsal segítik a megrendelőt

Megrendelést követően, a rövid, akár egy hetes gyártási határidő után nagyon rövid szállítási határidővel lehet számolni, egyedi, megadott méretek alapján történő gyártás esetén. Amennyiben megfelelnek a fix méretű, készleten lévő szendvicspanelek is, azok azonnal el is szállíthatóak.

Metal-Sheet

Rövi gyártási- és szállítási idővel számolhat

Legyen Ön is tagja az elégedett és visszatérő vásárlók körének – élvezze a magyar gyártás előnyeit. Keresse a Metál-Sheet Kft. szaktanácsadót, akik készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen felmerülő kérdés esetén.

Metal-Sheet

Élvezze a magyar gyártás előnyeit!

Tekintse meg a Metál-Sheet további szendvicspanel kínálatát ide kattintva!

Válassza a minőséget – válassza a Metál-Sheet Kft. szendvicspaneljeit.

Metál-Sheet Kft. – www.metal-sheet.hu | 4002 Debrecen, Csereerdő u. 10.
tel.: +36 30 646 7847| +36 30 714 3985
e-mail: ertekesites@metal-sheet.hu | szendvicspanel@metal-sheet.hu