gumiabroncs

Sokoldalú, flotációs gumiabroncs-család – fotó: yokohama-oht.com

Szántóföldre és közútra egyaránt, változó abroncsnyomáshoz is

Legyen szó terményszállításról és betakarításról,  trágyázásról, vagy építőipar alkalmazásról - nagy teherbírás, kopásállóság, kiváló öntisztulás és 10 év garancia jellemzi a mostani kínálatot.

gumiabroncs

A nagy teherbírású radiál, flotációs gumiabroncsok nemcsak a talajtaposást csökkentik, de a vontatmányok stabilitását is növelik – fotó: yokohama-oht.com

Kulcstényezők a középpontban

Az Alliance 590 hét új méretével, immáron 8 tagúra bővült a méretkínálat. A másik fontos tényező 10 év garancia, ami kiemelkedő tulajdonság. Mint tudjuk, az abroncsokat kopástól, állapottól függetlenül 7 évente tanácsos cserélni, hiszen álló helyzetben is öregszenek, amiről gyakran megfeldkeznek a pótkocsik, lakókocsik vagy utánfutók esetében a tulajdonosok. Ez szintén a kedvezőbb üzemeltetési költségeket szolgálja.

A nagy teherbírású radiál, flotációs gumiabroncsok nemcsak a talajtaposást csökkentik, de a vontatmányok stabilitását is növelik.

Hosszú élettartam, megnövelt teherbírással

Az Alliance 590 nagy teherbírású radiál, flotációs gumiabroncsokat kimondottan a mezőgazdasági- és építőipari szállítási feladatok elvárásainak megfelelően tervezték meg. Az acél szövetszerkezet megerősítették, a nagyobb teherbírás és jobb deformációtűrés az átszúródás elleni védelem érdekében.

A nem kötött forgásirányú abroncs mély futófelületének pozitív-negatív aránya és mintázata optimális tapadást és vonóerőt, precíz talajkövetést, valamint csökkentett talajnyomást biztosít terepen, míg közúton sima futást és jó itánytartást nyújt. A futófelület kiváló öntisztító tulajdonsággal rendelkezik, a nagy profilmélység és széles csatornáknak által.

gumiabroncs

Nincs köttött forgásírány, könnyedén öntisztuló mintázat – fotó: yokohama-oht.com

Új méretek a kínálatban

Hét új méret teszi teljessé az Alliance 590 termékcsaládot. A gumiabroncs elsőként az 560/60R22.5 méretben került bevezetésre.

Az új méretek: 600/55R26.5; 650/60R26.5; 650/55R26.5; 600/60R30.5; 650/65R30.5; 710/50R30.5 és 750/60R30.5.

A forgalmazás, a regionális szakkereskedéseken keresztül történik

Az Alliance 590 egy új szintet jelent a sokoldalúság, a teljesítmény és a termelékenység terén minden szállítási igénynél, legyen szó mezőgazdaságról vagy építőiparról.

A forgalmazás, a regionális szakkereskedéseken keresztül történik.

abroncsImmáron 8 tagúra bővült a Yokohama Alliance 590 abroncskínálat – fotó: yokohama-oht.com

forrás: www.yokohama-oht.com