Szerda

Október 27-én, szerdán hajnalban derült vagy fátyolfelhős lesz az ég, reggelre nagyobb eséllyel ismét az Alföldön, illetve a Dunántúl délnyugati, nyugati részein képződhet köd, illetve kisebb körzetekben réteges felhőzet. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +4 fok között alakul.

A köd és felhőzet gyorsan feloszlik, ezt követően túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Csütörtök

Éjszaka helyenként, a Dunántúlon nagyobb területen is kialakulhat köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet, ezek feloszlanak, legkésőbb a Dráva mentén. Főleg délelőtt fátyolfelhők is lehetnek. Délután az ország nagy részén már szinte zavartalan napsütés valószínű. Csapadék nem várható. A keleti, délkeleti szél többnyire mérsékelt lesz, de Sopron térségében megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +5, a csúcshőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Indexkép: Envato