A Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt. és 9 tagvállalata több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a műanyag-gyártás területén. Cégeink tevékenységeiben központi és meghatározó szerep jut a környezettudatosságnak. A Karsai Garden termékei nagyrészt újrahasznosított anyagból készülnek.

Magaságyás légáteresztő, kül- és beltéri növényláda

A növények a szükséges tápanyagokat gyökérzetükön keresztül veszik fel. Egészséges fejlődésük feltétele a dús, szerteágazó bolyhos gyökérzet és a megfelelő táptalaj! A Karsai magaságyás egyedi lyukacsos szerkezetének köszönhetően ehhez minden feltételt megteremt! A benne elültetett növény gyökérzete sok oxigénhez jut. Tökéletes megoldás teraszra, erkélyre és kertbe. A különleges magaságyás M, L és XL méretben alap-, illetve M és L méretben akácfaburkolattal is készül, és lugas rendszerrel is rendelhető.

magaságyás tálcával

Magaságyás akácfaburkolattal és tálcával – fotó: karsaigarden.hu

magaságyás virág, dísznövény tárolására

Magaságyás XL méretben – fotó: karsaigarden.hu

magaságyás tálcával munkahelyi környezet

Magaságyás munkahelyi környezetben – fotó: karsaigarden.hu

Komposztáló láda

Egy tisztább világért. Tudta, hogy a jó komposzt aranyat ér? A komposztálás lehetőséget ad arra, hogy valamit tegyünk a Föld azon kis darabjáért, amellyel nap mint nap találkozunk: saját kertünkért. Természetesen és gazdaságosan szabadulhat meg a felesleges növényi hulladéktól, javítja a termőföld termőképességét, mellőzheti a mesterséges tápoldatokat és nem utolsó sorban költséget takaríthat meg.

A komposzt láda könnyen és gyorsan összeszerelhető, a lyukacsos szerkezet biztosítja a megfelelő szellőzést. Rendkívül strapabíró, 660 l-es, stabil és robusztus konstrukció. Szilárd fedele véd az esőtől és az erős napsugaraktól, és a rágcsálóktól. Az érett komposztot könnyű kiszedni belőle.

komposztálás

Komposztáló láda – fotó: karsaigarden.hu

Extra könnyű összecsukható rekesz

Súlya mindössze 300 g, terhelhetősége 7 kg. Felhasználási területe: zöldségek, gyümölcsök, szőlő, dísznövények, herbáriák, palánták stb. szállítására. Előnyei: kis helyen tárolható, összecsukott állapotban rakatolható, a telerakott rekeszek egymásra rakhatóak több, mint 20 emeletben. Többször felhasználható, kedvező ára miatt egy utas exportszállításra is javasolt.

összecsukható rekesz gyümölcs, zöldség szállításra

Összecsukható rekesz – fotó: karsaigarden.hu

Palántázó tálca, 66 és 104 cellás

Alkalmazási terület: a palántázó tálca ideális zöldségek, virágok és dísznövények csíráztatására. A tálcán található cellák (lyukak) száma meghatározza, hogy hány darab növény nevelhető benne. Javasoljuk palánták előnevelése céljából, virág és zöldség kertészetekbe, otthoni növénykertekbe.

palántázó tálca palánta nevelésre

Palántázó tálca – fotó: karsaigarden.hu

Karsai virágdoboz

Trendi és felejthetetlen ajándék, Önnek csak virágot kell bele tennie. Egyedi kompozíció, nosztalgikus hatású, sokoldalúan variálható. Választékos és tartós, könnyen szállítható. Felejthetetlenné tud tenni bármilyen eseményt. Nem csak az ünnep emlékét segít sokáig megőrizni, hanem a dobozban levő virágok is sokáig megtartják szépségüket és frissességüket. Többször felhasználható, a virágok sokáig megőrzik frissességüket, bármikor újratölthető! Dekorációként is használható, esküvőkön vagy más eseményeken, lakberendezők előszeretettel használják. Három méretben kapható.

virágbox, doboz virág

Virágdoboz háromféle kivitelben – fotó: karsaigarden.hu

Kültéri járólap (taposó)

Hatszög alakú járólapok, amelyek egyszerűen összeszerelhetőek egy összefüggő felületté akár ideiglenes, akár tartós használatra, úgy szilárd, mint laza szerkezetű talajon.

Az innovatív burkolat lehetőséget biztosít építési, illetve felújítási területeken ideiglenes járdaként, de a járólap alkalmazható a szabadtéri fesztiválokon, rendezvényeken, füvesített udvarokon gyalogút vagy tipegő kialakítására is. Szükség esetén vízsugárral könnyen lemoshatóak, használat után felszedhetők és raktározva bármikor újratelepíthetők. A kültéri járólapok terhelhetősége rendkívül magas, tehergépjárművek súlyát károsodás nélkül is elbírják, valamint ellenállóak üzemanyag, motorolaj, és egyéb vegyi anyagokkal szemben.

járólap

Kültéri járólap – fotó: karsaigarden.hu

Orr- és szájmaszk

Bár ez nem kertészeti termék, hanem a magyar piacon egyedülálló, praktikus, fertőtlenítés után többször használatos alternatíva, amely segíthet a cseppfertőző betegségek terjedésének megakadályozásában. A maszk felhasználóbarát műanyagból készült, stabil és rugalmas, egyedi formájának köszönhetően, alkalmazkodik az arc formájához. Lyukacsos felszíne biztosítja a könnyű légzést, tapintásra puha, így kényelmes viseletet biztosít. Szűrőbetéttel használatos, amelyet a csomagolás tartalmaz. A szájmaszk elérhető 5 féle színben.
maszk, szájmaszk, arcmaszk

Többször is használható maszk – fotó: karsaigarden.hu

További információkat talál a www.karsaigarden.hu oldalon, illetve a Karsai temékeket megtalálja az Agroinform.hu piacterén.