A cég idén is megtartotta már hagyománnyá vált szántóföldi bemutatóját. A nagyszabású rendezvényen több mint 400 gazdának mutatta be azokat a precíziós gazdálkodásba illeszthető technológiáit, amelyekkel a partnerei jelentős profitemelkedésre tehetnek szert.

A covid miatt elmaradt programok után a cég újra személyesen érzi a tömeges érdeklődést az elmúlt időszakban kiadott új termékei és fejlesztései iránt. A szakértő, Hadászi László, a KITE Zrt. innovációs főigazgatója úgy érzi, a gazdálkodók teljes lelkesedéssel meg szeretnének felelni a jövő kihívásainak.

Szemléletváltásra van szükség a növényvédelemben

A nagy változás, amire most fel kell készülni majd, a növényvédelem területét érinti. Az eddigi gyakorlat változni fog. Várhatóan az egyes szakterületek markánsabban el fognak egymástól különülni, a gyomirtásban egyre több digitális megoldás felbukkanása várható, pl. valós idejű beavatkozást lehetővé tevő permetezőgépek jönnek olyan kamerarendszerrel, amelyek megkülönböztetik a kultúrnövényeket a gyomnövényektől, és még számos újdonságra lehet számítani.

Az alábbi videóban a cég szakértői ennél sokkal több érdekességbe is beavatják az Agroinform.hu olvasóit. Érdemes megnézni, hiszen az inputanyagok változásától a PGR rendszer bemutatásán át a szaktanácsadói hálózatig, a Partner Profit Programig több fontos témáról is szó esik:

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a KITE Zrt-vel, ide kattintva megteheted!