A Purtech Kft. közel 11 éves fennállása során több nyertes pályázatban működött együtt partnereivel, kezdve a kisebb épületetektől, egészen a teljes telepkorszerűsítésig. Igyekszünk minden alkalommal a lehető legátfogóbb segítséget nyújtani, hogy ügyfeleinknek minél gyorsabb és egyszerűbb legyen az ügyintézés. Ebben szeretnénk most is segítségére lenni megrendelőinknek a közeljövőben kiírásra kerülő, mezőgazdasági épületek korszerűsítését célzó pályázatok lebonyolítása során.

Amiben a segítségére lehetünk:

  • Az épület pontos felmérése, kollégánk egy helyszíni szemle során felméri az épület pontos méreteit, és egyezteti a megrendelővel, hogy az adott probléma milyen megoldással javítható.
  • A pályázatban meghatározott energetikai előírásokat szem előtt tartva, egy energetikus segítségével elkészítjük a pályázati anyaghoz szükséges számításokat, mellyel igazolhatóak a beruházás költségei.
  • A kiírás szerinti formátumban elkészítjük a beadandó árajánlatot, mely tartalmazza a technológia paramétereit, műszaki leírásokat, minősítéseket és dokumentációkat.
  • Cégünk vállalja a teljes körű kivitelezést, a felületek megtisztítását, előkészítését, az alapanyag helyszínre szállítását, a szigetelési munka elvégzését. Természetesen a teljes folyamatról elektronikus naplót vezetünk műszaki ellenőrünk felügyelete mellett.
  • Mi és beszállítóink is tisztában vannak vele, hogy a pályázati projektek finanszírozása egy megadott menet szerint történik, így mi is úgy alakítjuk a számlázást, hogy az összhangban legyen a partnerünk finanszírozási lehetőségeivel.

Ha minket választ akkor biztos lehet benne:

  • Olyan cégre bízza a kivitelezést, aki immáron 11 éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik ebben a speciális szakmában. A mezőgazdaság minden szegmensében vannak referenciáink, elégedett visszatérő partnereink.
  • Csak olyan CE minősítéssel rendelkező alapanyagokkal dolgozunk, amelyek megfelelnek mind a pályázati követelményeknek, mind pedig az uniós és hazai előírásoknak. Beszállítóinkkal több évre visszanyúló partneri kapcsolatban állunk, ezzel is garantálva a folyamatos, minőségi munkavégzést.
  • Rendelkezünk minden engedéllyel és igazolással ahhoz, hogy a kivitelezésben partnerei legyünk.
  • Eszközeink alkalmasak nagy volumenű munkák gyors és hatékony elvégzésére is. Kollégáink szakértelme és tapasztalata biztosíték arra, hogy az Ön problémájára a leginkább költséghatékony megoldást tudjuk biztosítani.

Néhány példa eddigi munkáinkból:

Sertésól

sertésólsertésól

 

Pulykaól

pulykaólpulykaól


Terménytároló

terménytárolóterménytároló

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy Önnek is a segítségére lehessünk nyertes pályázata lebonyolításában!

www.purtech.hu
+3620-203-5151
info@purtech.hu

Purtech