Megjelent a KAP Nemzeti Irányító Hatóság 12/2024 számú közleménye a KAP-RD57-24 kódszámú LEADER Helyi Akciócsoportok támogatása című felhívás újranyitásáról.

A Közös Agrárpolitika Irányító Hatósága a KAP-RD57-24 kódszámú LEADER Helyi Akciócsoportok támogatása című pályázati felhívás módosításáról adott tájékoztatást.

A támogatási kérelem benyújtásának határideje pontja szerint a támogatási kérelmek benyújtására 2024.04.23. - 2024.05.06. között volt lehetőség.

A 2.4. A támogatási kérelem benyújtásának módja és egyéb feltételei pontja szerint támogatási kérelmet kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapus azonosítást követően a támogató által biztosított elektronikus felületen (www.mvh.allamkincstar.gov.hu) keresztül lehet benyújtani.


Mivel az elektronikus felület 2024.04.23- án nem megfelelően működött, ezért csak 2024.04.24-től volt lehetőség a támogatási kérelmek benyújtására. Az üzemzavarra való tekintettel az elektronikus támogatási kérelem benyújtó felület egy napra, 2024.05.23-án újranyitásra kerül.

További információk és részletek itt olvashatók.

Hirdetés –

A mezőgazdasági pályázatokkal és támogatásokkal kapcsolatban érdemes naprakész tudásra szert tenni, segítünk! Legyen szó pályázatokkal kapcsolatos kérdésekről, közvetlen támogatásokról vagy beruházási pályázatokról, kifizetődik a tájékozottság, csekkoljon be hozzánk, és ne maradjon le semmiről!

Indexkép: Shutterstock