Kelési- és téli kifagyásbiztosítás

Repce vetésekor a biztos kelés feltételeinek megteremtése elengedhetetlen. Még ha mindent megteszünk is a siker érdekében, előfordulhat, hogy a kelés hiányos lesz, vagy a korai kártevők minden igyekezetünk ellenére olyan súlyosan károsítják a repceállományt, hogy a leghelyesebb döntés az állomány megsemmisítése majd újravetése vagy más növénnyel való pótlása.

Ezekre az esetekre a DEKALB kelési biztosítás program jelent biztonságot a termelőknek, hiszen, ha a repceállomány károsodása miatt annak megsemmisítéséről kell dönteni, a megsemmisített terület mértékéig zsákonként 75.000 Ft kompenzációban részesülhet.

dekalb

DK IMMINENT CL, 2016.03.17., Tengelic-Dalmand Zrt.-Fejlesztői kísérlet

A repce termesztésénél a téli kifagyás jelenti a másik komoly kockázatot, a téli kifagyás biztosításunk erre a problémára jelent kockázatcsökkentő megoldást. A kelési biztosításhoz hasonlóan állomány-megsemmisítés esetén szintén 75.000 Ft a lehetséges kompenzáció mértéke zsákonként.

Van még egy súlyos ígéretünk

+ 100 kg repcetermés hektáronként!

A DK EXPRESSION vagy DK EXCEPTION vásárlása és termesztése esetén ígéretünk, hogy legalább 100 kg-al többet terem ez a két hibrid, mint bármilyen másik repce. Amennyiben nem teljesül az ígéretünk, úgy zsákonként 75.000 Ft kompenzációban részesülhet.

Első lépés a linken található utalvány kiállítása a DEKALB kereskedelmi képviselőjével, vagy a Monsanto Hungária Kft. szerződött kereskedőjével, legkésőbb 2017. Szeptember 30-ig.