Ön vagy mi tároljuk?

A folyékony, gyakran a fagyveszélynek is kitett termékeket raktárunkban tárolni tudjuk. Így Önnek elég csak megrendelni, pénzügyileg kiegyenlítenie, a termék leszállítását pedig akkor tesszük meg, amikor a felhasználás közeleg.

A meszező anyagok esetében azonban a raktározást nem tudjuk vállalni, mivel a jelenleg futó akciós ár nem ad olyan mozgásteret, amibe belefér a többlet fuvar, a le- és felrakodás költsége. A legjobb megoldás, ha lefogadja az árut, és a téli időszakban, amikor a talaj is fagyott, kijuttatja azt. Meszező anyagaink állományba szórva, vagy tavaszi vetésű növények elé is felhasználhatók.

műtrágya

A folyékony termésnövelőket, 2021 március 31-ig térítésmentesen és biztonságosan tároljuk.

Vulcan Profi S80- folyékony elemi kén

Ként ma már minden növénynél pótolnunk kell. A repcék vagy kalászosok tél végi nitrogén kijuttatását követnie kell a kén pótlásának. Így nem csak fagytűrőbbé és vitálisabbá tesszük az állományt, de segítjük a növényvédelmet és csökkentjük a vadkár okozta termés kiesést. Egy 8-10 liter/ha dózis, már képes kiváltani 100-150 kg/ha mennyiségű, kénes-nitrogén fejtrágya használatát.

vadriasztó

A vadállomány hatalmas károkat tud okozni. A Vulcan S80 -folyékony elemi kén távol tartja őket, ésmég tápanyag is a növénynek.

Vulcan Balance GS

A Vulcan Balance GS, granulált magas (30-36% szulfát) kén tartalmú talajjavító. A savanyú, belvizes, letömörödött, kalciumhiányos talajokat tudjuk vele javítani, és egyben jelentős mennyiségű ként is pótolunk. A Balance GS-ben levő kén, szulfát formában található, amely a növény számára nagyon gyorsan felvehető. Kijuttathatjuk állományba az őszi vetésű növények esetében, vagy a tarlóra, szántásra a tavaszi vetésűeknél, már tél folyamán.

granulált műtrágya

A granulált meszet még a fagyos talajon is kijuttathatjuk, akár állományba. Kénezünk és talajt javítunk – egy menetben.

Vulcan Keserűsó koncentrátum

Növényeinknél a magnézium pótlás lombon keresztül elengedhetetlen, ha magas termésátlagokat szeretnénk elérni. A Vulcan Keserűsó+ME+P, magnézium-szulfát alapú lombtrágya, amely tartalmazza a növények számára szükséges mikroelemeket. Kémhatását foszforsavval csökkentjük, így egyben foszfor tápanyagot is juttatunk ki, és számos növényvédő szer hatását fokozzuk. Márciustól a terméket folyamatosan ajánlott használni. Az első kijuttatás javasolt dózisa 5-10 liter/ha.

lombtrágya

Keserűsót két-három alkalommal kell kijuttatni. Növekvő ezer mag tömeg, javuló beltartalom lesz az eredménye.

Vulcan Repce és Kalászos KompleX

Gyakran tapasztalunk összetett tápanyag hiányokat, késő ősszel és kora tavasszal is. Egyszerre jelentkezik nitrogén-, kálium-, kén- és magnéziumhiány, amelyek sárgulást, az idős levelek elvesztését eredményezik. A Vulcan Repce és Kalászos KompleX lombtrágyák minden szükséges tápanyagból tartalmaznak olyan mennyiséget, amit a növény már levélen keresztül is nagy mennyiségben tud hasznosítani.

műtrágya

Vulcan KompleX lombtrágyákat már a kelést követően javasolt alkalmazni. Jobb bokrosodás, több oldalhajtás lesz az eredménye.

Vulcan Power

A Vulcan Power folyékony, szereves anyag tartalmú termésnövelő és talajjavító. Korábban melaszként kezdte az életét, amely elvesztette már a cukortartalma nagy részét, de helyette aminosavakkal, vitaminokkal és tápanyagokkal dúsult. Talajra juttatva fenntartja vagy javítja annak biológiai aktivitását és termőképességét. Amennyieben pedig kis dózisban (10-30 liter/ha) használjuk lombtrágyaként, akkor tapadásfokozó, és fokozza a növény ellenállóságát a faggyal és az aszállyal szemben.

fagy

Egyre gyakoribb a késői fagy és az aszály. A Vulcan Power olcsó és hatásos termék, amely nem hiányozhat egyetlen gazdaságból sem.

Év végi akciók

Közel ezer termelőnél, több százezer hektáron folyamatosan bizonyítanak a termékek. Év vége közeledtével, lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy olcsóbban jusson hozzá a VulcanAgro termékeihez. Keressen bennünk, szaktanácsadóinkat és viszonteladóinkat.

Sikeres termelést kívánunk!

VulcanAgro

VulcanAgro Kft

www.vulcanagro.hu

Szakmai segítség: +36-70-905-5000