Az alkalmazás frissítésével elérhető lesz a 2023. évi egységes kérelem vis maior benyújtófelülete, továbbá az Agroinform webináriumon már említett, új meghatalmazási formák alkalmazására is lehetőség lesz a fényképkészítés során – ennek segítségével megoldható lesz, hogy a Fényképkészítés saját felhasználásra és Fényképkészítés kifizető ügynökségi kérésre menüpontokat érjék csak el bizonyos meghatalmazottak – olvasható a Magyar Államkincstár honlapján.

Az új meghatalmazási forma már kérelmezhető az elektronikus benyújtó felületen is, „mobilGazda fényképkészítés és területmérés" elnevezés alatt.

Kibővülnek az offline ellenőrzések is a fényképkészítés és a területmérés során, így fényképkészítés és területmérés esetén, ha akadozik az internetelérés, akkor is jelezni fog a készülék bizonyos problémákat (például túl messze készült a fénykép a megadott ponttól, vagy nem abban a szögben került lelépésre az irány, amerre a fénykép készült); emellett pedig több kisebb, a felhasználói élményt javító, színesítő és a működést segítő megjelenítés került beépítésre.


A mobilGAZDA zavartalan működése érdekében kérik, hogy amennyiben nincs beállítva mobileszközükön az alkalmazás automatikus frissítése, abban az esetben frissítsék manuálisan a Google Play, illetve az App Store áruházakban.

Az alkalmazást a jövőben folyamatosan újabb funkciókkal bővítik és továbbfejlesztik, hogy minél inkább megfeleljen a felhasználók igényeinek.

Javasolják, hogy a fent említett funkciók eléréséhez töltse le Ön is a mobilGAZDA applikációt!

Indexképek: freepik.com