Alapművelés John Deere traktorral

Fotó: Kite Zrt.

Utolsó mozzanatként az őszi alapművelést kell elvégeznünk, hogy még időben előkészíthessük a talajainkat a tavaszra. Mutatjuk, hogy a KITE-ben milyen kutatási eredményekkel, műszaki eszközökkel és szolgáltatásokkal állnak az önök rendelkezésére.

Sojnóczki Istvánnal áttekinthetik, hogy milyen alapművelési lehetőségek vannak, illetve, hogy kísérleteik eredményeinek tükrében milyen hatása van azoknak a talajainkra. A KITE Zrt. által ajánlott háromféle művelési módhoz Szűcs Sándor mutatja be az eke, lazító és sávos művelő kínálatuk egy-egy darabját, Hódos Lajos pedig arra készíti fel a gazdálkodókat, hogyan tudják a legjobbat kihozni a gépeikből, és ehhez milyen beállításokra kell odafigyelni.

Ezzel az epizóddal erre az évre elbúcsúzik a KITE Zrt. Önöktől. Remélhetőleg sikerült megmutatniuk mindent, amire kíváncsiak voltak a kínálatukkal és szolgáltatásaikkal kapcsolatban. Köszönik a figyelmüket, a hozzászólásaikat és reakcióikat, a céggel találkozhatnak jövőre. Addig is iratkozzanak fel Youtube, Facebook és Instagram csatornáikra, ahol visszanézhetik a legérdekesebb epizódokat és tájékozódhatnak egyéb termékeikről is.

Kellemes téli időtöltést és boldog ünnepeket kíván Önöknek a KITE Zrt.!