Az AGRO-LARGO Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult. Az aprómag termeltetésben meghatározó cég korszerű raktárbázissal, saját vetőmagüzemmel rendelkezik. Vetőmagok termeltetésével, azok nagy és kiskereskedelmével foglalkozik.

lucerna

A cég saját termesztésű lucernafajtái is elérhetőek.

A belföldi kereskedelem mellett jelentős volumenben exportálnak is. A cég sokrétű partnerkapcsolatainak köszönhetően termeltetési és exportkötelezettségeik vannak az Európai Unió számos országába (Franciaország, Belgium, Németország, Olaszország) és állandó szállítói a szomszédos országok piacainak.

Hazánk éghajlata a fűmagtermesztésre és aprómag termesztésre kiválóan alkalmas. Az Agro-Largo Kft. ezért ajánlja mezőgazdasági termelőknek és gazdaságoknak a kiszámíthatóan jövedelmező vetőmagtermesztést. Főbb termeltetett növények: bíborhere, alexandriai here, vöröshere, lucerna, fűfélék, mustár, olajretek, facélia, pohánka.

Noha az Agro-Largo Kft. széleskörű ismertségét a kis és nagy kiszerelésű saját márkás pázsit keverékeinek köszönheti, a mezőgazdasági vetőmagkeverékek a kezdetektől fogva egyaránt fontosak a cég portfóliójában.

A vevők országos, gördülékeny kiszolgálása gyáli logisztikai központunkból történik, a regionális értékesítést zalabéri vetőmagüzemünkből szervezzük.

vetőmag

Hazánk éghajlata a fűmagtermesztésre és aprómag termesztésre kiválóan alkalmas.

Saját fenntartású, javarészt hazánkban termeltetett fajtáinkkal régóta segítjük a gazdákat. Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt. Sikerrel biztosítjuk az állattenyésztők számára a hazai klimatikus viszonyokra adaptált lucerna és prémium takarmányfű keverékeink vetőmagjait.

Ezen kívül fontosnak tartjuk, hogy zöldtrágya, köztes és takarónövény keverékeinkkel segítsük a gazdákat magas színvonalú termelési gyakorlatunkban. A mezőgazdaság folyamatosan változó kihívásainak megválaszolásában nagy szerep jut a vetőmag helyes megválasztásában. Ez nem csak a nagy szántóföldi kultúrák esetében igaz.

Az alábbi linkeken további információkat talál, ha termékeink és termeltetési lehetőségeink felkeltették érdeklődését.
www.agro-largo.hu

Termékkínálatunk összefoglaló katalógusát itt érheti el.
Prémium takarmányfű keverékeink részletes ismertetője itt található.

Értékesítés, rendelésfelvétel:
Telefon: +36 30 499 0587
E-mail:  info@agro-largo.hu
vetomaguzem@agro-largo.hu

Termeltetés, tanácsadás:
Telefon: +36 30 516 8289
E-mail:  termeltetes@agro-largo.hu