A váchartyáni cég most egyedülálló ajánlattal kedveskedik azoknak a gazdáknak, akik legalább 200 hektárra vásárolnak Natur technológiát: ők a lombtrágya csomag mellé most ajándék STIHL-fűrészt kapnak.

Natur Agro

Természetesen nemcsak nekik érdemes a Natur Technológiát választani: a cég 17 éve foglalkozik mikrobiológiai talaj- és állománykezelő termékek fejlesztésével és forgalmazásával, a biostimulátorok, lombtrágyák és tápanyagdúsítók hatékonyságát pedig a rendszeresen végzett kísérletek támasztják alá.

Ezekről a Natur Agro rendszeresen beszámol honlapján is, így mindenki láthatja, miért érdemes a hazai termékeket választani.

Boconádon hektáronként 9,17%-os terméstöbbletet sikerült elérni a kukoricán alkalmazott kezeléssel. Ez a kezelés megtérülő költségén felül hektáronként több mint 22 ezer forintos pluszbevételt jelentett!

Vépen hektáronként 84 ezer forinttal magasabb bevételhez juthatott a gazdálkodó.

• Napraforgóból Nagygyimóton 20, Tiszaszőlősön 12,6%-os lett a terméstöbblet, a befektetett összeg mindkét esetben többszörösen megtérült.

A cég tapasztalt tanácsadói azt is vállalják, hogy levélanalízist követően célzott, növényspecifikus technológiát állítanak össze a gazdák számára.

Itt az idő, hogy Ön is csatlakozzon a Natur Technológiát választó gazdálkodók egyre népesebb táborához. Ha legalább 200 hektáron termel, most még egy ajándék STIHL MS 170 motorfűrész is jár a csomag mellé, melynek tartalma hektáronként:

• 2 liter Natur Plasma "T" koncentrált biostimulátor
• 5 liter Natur Active komplex lombtrágya
• a célzott kezelés érdekében a csomaghoz választhat kétféle (hektáronként 1+1 liter) MONO adalékot, akár levélanalízist követően is!

Ne maradjon le! Az akció még elérhető, a részletekről ide kattintva olvashat!