talajelőkészítés és vetés KITE

A magágy-előkészítés és vetés elméleti hátteréről Sojnóczki István a KITE Innovációs Központ technológiai fejlesztési igazgatója, valamint Mészáros Gábor rendszerfejlesztési igazgató beszél, miközben a talajművelő gépeket és kiegészítő alkatrészeket, valamint a legkorszerűbb John Deere vetőgépet és annak felokosítási lehetőségeit Szűcs Sándor, Kolozsvári István, Bereczki Péter és Árva István mutatja be a nagyérdeműnek.

Cs. Nagy István vetőmag-kereskedelmi üzletágigazgatótól hallhatunk a kiváló értékekkel és paraméterekkel rendelkező vetőmagokról, amelyek a hagyományos magyar szabványoknak felelnek meg.

Végezetül pedig Hódos Lajos a KITE vevőszolgálati kollégája a gépüzemeltetéssel kapcsolatos értékes információkat oszt meg, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyan, gyorsan és precízen juttassuk ki a vetőmagot.

A sorozat részei három hetente szólnak arról, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek. Az aktuális akciókat erre a linkre kattintva tekinthetik meg!

Keressék a videókat a KITE YouTube, Facebook és Instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!