A Natur Agro Hungária Kft. környezetkímélő, de hatékony technológiáiról és megoldásairól már biztos sokak számára ismerős. A cég már többi mint 10 éve áll a célzott tápanyag-utánpótlás szolgálatában, segítve a természetes módszerek terjedését.
A Natur Agro Hungáriánál felismerték ugyanis, hogy az intenzív gazdálkodási gyakorlat eredményeként környezetünkben és termőtalajainkban olyan folyamatok indultak be, melyek egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan fordíthatók vissza: ilyen a talajélet elszegényedése, a vízmegtartó és regeneráló képesség jelentős csökkenése, vagy éppen az egyre általánosabban -bizonyos elemek vonatkozásában (pl. cink) országosan- jelentkező mikroelem-hiány.

A cég számára fontos, hogy ne csak forgalmazott termékeik hozzanak új impulzusokat a növénytermesztési gyakorlatba, hanem munkamódszereik és hozzáálllásuk is új irányt mutasson az agráriumban és a gazdasági életben egyaránt.

A Natur Agro Hungária Kft.-nél hisznek abban, hogy nem csak a növénytermesztésben és a környezetvédelemben létezik a fenntarthatóság fogalma, hanem a gazdasági életben is: azaz egy üzleti kapcsolat csak akkor marad fenn tartósan, ha az minden érintett fél számára kiszámítható és nyereséges. Ezt az elvet követve a cég most egy igazán aktuális és komplex csomagot kínál vásárlóinak a kapás kultúrákhoz.


A Natur Agro Kft. NATUR PLASMA biostimulátort és NATUR ACTIVE komplex lombtrágyát tartalmazó csomagja látványos segítséget nyújt, hogy még szebb, még zöldebb állományt kapjunk.
A csomaghoz a cég most ajándékba 1 liter NATUR ACTIVE MONO tápoldatot ad a KUKORICA (mono Zn) és a NAPRAFORGÓ (mono Mg) fejlődésének elősegítéséért.

Van ráadás is: aki az akciós ajánlatból legalább 50 hektárra elegendő mennyiséget vásárol, egy ingyenes levélanalízist is kap ajándékba!

www.naturah.hu
+36/20-499-9346
www.facebook.com/naturagrohungaria